Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Transporturi >> Stiri si comunicate

MaxCAD International la Congresul Mondial de Drumuri de la Paris

13 Septembrie 2007



MaxCAD International, distribuitor european al firmei CadApps Australia, va participa la cea de-a 23-a editie a Congresului Mondial de Drumuri care se va desfasura in perioada 17 - 21 septembrie 2007 la Paris.



Sarbatorind 100 ani de la prima editie, evenimentul este organizat de Asociatia Mondiala de Drumuri si de Ministerul Ecologiei, Dezvoltarii si Amenajarii Durabile, reprezentat de Directia Drumurilor si Comitetul de Organizare.



Congresul este cel mai important eveniment care se organizeaza din patru in patru ani si reuneste peste 6.000 vizitatori din peste 100 tari. Se adreseaza inginerilor din domeniile infrastructura - drumuri, poduri, sisteme de canalizare si distributie apa - atat din proiectare cat si din executie si management.



“Avem placerea sa anuntam ca MaxCAD International este singura firma romaneasca expozanta in cadrul Congresului si dorim sa folosim aceasta oportunitate pentru a intalni profesionisti din domeniu, interesati sa cunoasca aplicatia pentru proiectarea drumurilor, Advanced Road Design. Vom oferi vizitatorilor nostri informatii tehnice si comerciale despre aceasta aplicatie. Toti cei interesati sunt invitati sa ne viziteze la standul T73 din Palais des Congres”, a anuntat Florin Balcu, Director General MaxCAD International.



“Congresul Mondial de Drumuri – care sarbatoreste anul acesta 100 ani de la prima editie – va gazdui un for pentru specialistii din intreaga lume, din intreg spectrul dezvoltarii, managementului, functionalitatii drumurilor si transportului rutier”, a declarat Andrew English, Director CadApps Australia.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite