Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Brother isi intareste reteaua de distributie din Romania

14 Septembrie 2007



Brother International Austria GmbH si SCOP Computers - Romania au semnat un parteneriat care are ca obiect promovarea si distribuirea pe piata interna a intregii game de echipamente oferite de Brother, de la imprimante si multifunctionale inkjet si laser, alb/negru si color, la aparate fax si solutii de etichetat.


Acest nou parteneriat reprezinta pentru Brother International o prima materializare a politicii de raportare mai adecvata la potentialul si specificul pietelor din Europa de Est si de focalizare a strategiilor de produs in functie de cerintele consumatorului. Experienta companiei SCOP Computers pe piata de distributie IT si capacitatea acesteia de a administra relatia sa cu resellerii au constituit principalele criterii pentru alegerea acestei companii in vederea extinderii canalului de parteneri Brother din Romania.


“Prin acest parteneriat, Brother isi intareste prezenta pe piata din Romania, care prin potentialul sau geo-economic a devenit prioritara pentru noi,” afirma Masakazu GOTO, Director Eastern European Business in cadrul Brother International Austria GmbH. “Totodata, acest parteneriat coincide cu determinarea noastra de a fi mult mai activi pe aceasta piata, unde bogata experienta a companiei SCOP Computers va contribui la promovarea mai eficienta a solutiilor noastre din domeniul tehnologiilor de printare”.


Pentru SCOP Computers acest parteneriat inseamna extinderea portofoliului de produse pentru procesarea documentelor, oferind clientilor sai noi produse de calitate. “Prin acest nou parteneriat urmarim sa respectam misiunea noastra si anume aceea de a oferi clientilor nostri produse IT de calitate. Echipamentele Brother completeaza portofoliul actual de produse si solutii de procesare documente, acoperind foarte bine zona destinata utilizatorilor individuali si firmelor mici si medii” - afirma Alexandru Visan, director general SCOP Computers.


Ambele companii isi pun mari sperante in potentialul pietei de imprimante si periferice, care conform studilor companiilor de analiza isi va continua cresterea anuala de peste 20%, pe fondul migrarilor de la tehnologia inkjet la cea laser si de la imprimarea alb/ negru la cea color.
Mai multe informatii pe www.scop.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite