Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Stylus Pro 11880, o nouă imprimantă Epson dedicată profesioniştilor

19 Septembrie 2007



Stylus Pro 11880 este prima imprimantă de format mare de 64 inci de la Epson.Este concepută pentru profesioniştii din domeniile fotografiei, artelor fine şi proofing-ului.


Modelul integrează cel mai nou cap de imprimare MicroPiezo Thin Film Piezo™ (TFP), pentru printuri de o calitate superioară şi este optimizată pentru tehnologia cernelii pe bază de pigmenţi. Setul de opt culori are caracteristică o nouă formulă UltraChrome K3 cu Vivid Magenta, lărgind gama de culori. Noul cap de imprimare MicroPiezoTFP™ îndeplineşte toate cerinţele unei imprimante profesionale – calitate, durabilitate şi viteză. Densitatea duzelor a fost mărită de la 180 la 360 dpi, cea mai mare valoare pentru o imprimantă inkjet care foloseşte tehnologia piezoelectrică. Epson a dublat numărul duzelor de pe capul de imprimare, dar a păstrat aceeaşi dimensiune a picăturii de cerneală şi a accelerat viteza de printare. În ciuda dimensiunilor microscopice ale elementelor, capul de imprimare de ultimă generaţie Micro Piezo păstrează toate avantajele modelelor similare, printre care şi tehnologia picăturilor variabile. Controlul minuţios ajută la producerea unor puncte perfect sferice şi calculează impactul picăturii. De asemenea, îmbunătăţeşte viteza jetului de cerneală, mărind astfel viteza de imprimare.


Epson lansează şi MyEpsonprinter.eu. Noul portal online permite deţinătorilor de imprimante Epson Stylus Pro să primească informaţii tehnice de ultimă oră şi să monitorizeze performanţa fiecărei imprimante. Website-ul securizat permite utilizatorilor să aibă acces la informaţii despre activitatea de imprimare, hardware şi date de arhivă şi să urmărească principalii indicatori de performanţă, cum ar fi costurile de întreţinere şi costul per print. MyEpsonprinter.eu poate fi accesat de reprezentanţii service-urilor, pentru a identifica rapid cauza oricărei defecţiuni, salvându-se, astfel, timp şi evitându-se apelurile costisitoare.


Marco van Niekerk, Senior Product Manager pe divizia de imprimante de format mare a Epson Europa, declară “Contribuţia Epson în cercetarea şi dezvoltarea industriei pigmenţilor au făcut ca aceste imprimante profesionale să aibă un loc aparte şi, alături de rezultatele de înaltă calitate, au făcut din Epson alegerea profesioniştilor. Lansarea noii noastre imprimante de 64 inci simbolizează faptul că Epson aduce, odată cu creşterea dimensiunilor imprimantelor şi o calitate îmbunătăţită, pentru rezultate extraordinare, de primă clasă.”


Disponibila din septembrie 2007.
Mai multe informatii pe www.epson.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite