Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

PMI Romania Chapter va invita la „5 Ani Impreuna!“

22 Septembrie 2007



Implinim 5 ani de existenta! O cifra rotunda care merita celebrata si pentru care Board-ul Chapterului romanesc va propune 2 zile de management de proiect reunite sub titlul „5 Ani Impreuna“: vom avea o conferinta internationala pe teme de management de proiect in data de 17 octombrie si un workshop interactiv in data de 18 octombrie 2007.

Conferinta internationala din data de 17 octombrie, organizata in parteneriat cu Microsoft Romania si Totalsoft, isi propune sa marcheze cei 5 ani de activitate ai PMI Romania Chapter intr-un cadru festiv care sa celebreze eforturile si rezultatele Chapterului local dar si sa prezinte comunitatii de project manageri (si nu numai!) teme de actualitate, instrumente si tehnici noi care vin in sprijinul managerului de proiect.

Speakeri:

- Dr. Istvan Gorgenyi, Hunting Territory Institute Australia - The Hunting Territory (prezentare sustinuta la PMI EMEA Congress in 2007
- Walter Ginevri, VP of PMI Northern Italy si Carlo Beraha, General Manager EtaBeta Italy - To become ‘Relationship Professionala: the challenge that PM must win - (prezentare sustinuta la PMI EMEA Congress in 2007)
- Roger Wild, Stamford Global
- Zbignew Traczyk - mentor PMI region 8
- Jimmy Char
- Consultanti pe fonduri structurale
- Reprezentanti locali ai PMI Registered Education Providers


Participarea la eveniment aduce 4 PDU.
Programul complet al evenimentului pe site-ul www.pmi.ro
Taxele de participare sunt urmatoarele (pentru data de 17 octombrie):
- membri PMI Ro Chapter: 249 RON
- non-membri: 349 RON
Taxa de participare la workshop este de 250 euro.
Nr. PDU-uri obtinute: 7 PDU



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite