Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

B-ORG & HERMES de la Transart - solutia completa pentru distribuitorii de bauturi

22 Septembrie 2007



Despre client - Leul Import Export


Leul Import Export este distribuitor de bauturi alcoolice si racoritoare, desfasurandu-si activitatea in zona Arad – Ineu – Timisoara, avand sediul central in Sannicolau Mare si puncte de lucru in Arad si Ineu. Compania distribuie bere marca Ursus Breweries si bauturi racoritoare marca Pepsi.
Leul Import Export deserveste aproximativ 3000 de clienti cu ajutorul unei retele de 19 agenti.



Despre furnizor - Transart


Transart este o companie care activeaza de 10 ani pe piata de software, specializata in furnizarea de solutii software usor de utilizat, bazate pe aplicatii proprii: HERMES – solutia completa pentru Automatizarea Fortei de Vanzare si Merchandising, B-ORG – sistemul de tip ERP pentru firme medii, Neomanager 7 – sistem integrat pentru managementul IMM-urilor, Neomanager 4.0 – sistem integrat pentru contabilitatea, gestiunea si salarizarea firmelor mici, solutii pentru logistica. Din 2005, Transart este Microsoft Gold Certified Partner, iar din 2007, Transart este partener ISV Motorola.


Provocarea


Desfasurandu-si afacerea intr-un mediu concurential, Leul Import Export dorea sa-si consolideze controlul asupra afacerii si sa-si asigure suportul pentru dezvoltarea afacerii pe termen mediu si lung. Firma Leul avea nevoie pentru a-si eficientiza fluxurile interne (de la aprovizionare la vanzare), de o solutie completa, care sa acopere atat partea de administrare a afacerii, cat si – foarte important pentru firmele de distributie FMCG – partea de automatizare a activitatii agentilor de vanzari, folosind dispozitive mobile.


Beneficii


Solutia oferita de Transart companiei Leul Import Export acopera nevoi stringente din domeniul distributiei bauturilor, oferindu-i acesteia o serie de beneficii atat la nivel operational, cat si la nivel managerial.
In urma implementarii solutiei Transart, firma Leul si-a imbunatatit relatia cu furnizorii si clientii prin:
• posibilitatea utilizarii listelor speciale de pret, discount-urilor si promotiilor;
• rapoarte complete referitoare la vanzari, discounturi, incasari;
• situatii defalcate pe agenti, branduri, furnizori, clienti (grupe, tipuri de locatii, categorii), regiuni sau produse;
• raportari flexibile in unitati de masura echivalente.
Un alt beneficiu important l-a reprezentat optimizarea activitatii agentilor in teren prin:
• controlul mai bun asupra activitatii agentilor prin informatii complete privind: kilometri parcursi, tipul de activitate realizata, numarul de comenzi preluate, valoarea totala a incasarilor;
• mai buna organizare a agentilor in teren prin posibilitatea stabilirii rutelor pentru fiecare agent;
• usurinta utilizarii si invatarii aplicatiei de palm, interfata intuitiva, orientata pe simplificarea si automatizarea operarii.
Solutia integrata furnizeaza companiei, in timp real, informatii din piata datorita:
• reducerii timpilor de lucru prin automatizarea transferului comenzilor si incasarilor preluate pe palm, in aplicatia de gestiune;
• eliminarii erorilor cauzate de reoperarea datelor;
• date complete si corecte privind stocurile reale si comenzile preluate, folosind sincronizarea prin GPRS, de catre agentul aflat pe teren.
De asemenea, utilizand sistemul B-ORG & HERMES , s-a asigurat controlul unor indicatori importanti privind bunul mers al afacerii:
• o mai buna gestiune a stocurilor prin calcularea stocului optim de aprovizionare pentru o perioada determinata luand in calcul coeficientul de sezonalitate;
• optimizarea cash-flow-ului si controlul rau-platnicilor;
• managementul ambalajelor printr-un control real al acestora in piata.
Nu in ultimul rand, datorita alegerii unui singur furnizor de software, Leul Import Export beneficiaza de servicii de calitate, prompte si unitare, eliminand problemele care apar la integrarea a doua solutii, furnizate de producatori diferiti.


Opinia clientului



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite