Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

SolvIT Networks, preocupata de calitatea serviciilor

22 Septembrie 2007



SolvIT Networks, partener Enterprise Computer Associates in Romania si Grecia si furnizor de servicii pentru mai multe companii din regiunea est-europeana, anunta ca a obtinut certificarea ISO 9001. Certificatul ISO atesta si in mod formal faptul ca serviciile furnizate de SolvIT Networks sunt conforme cu standardele de calitate europene, conditie necesara indeplinirii scopului companiei de a deveni cel mai important partener Computer Associates din regiune.
‘’In domeniul Managementului Infrastructurii IT in care aplicatiile sunt complexe, iar proiectele de durata, importanta calitatii serviciilor este intotdeauna esentiala. Compania s-a cladit pe competente remarcabile si pe o atentie deosebita pe care am acordat-o implementarilor unor aplicatii de complexitatea celor de la Computer Associates, avand pana in acest moment o rata de succes a implementarilor de 100%. De aceea, obtinerea certificatului de calitate ISO 9001 pentru furnizarea de servicii a venit in cel mai firesc mod cu putinta’’ a declarat Mihai Scemtovici, Director de Dezvoltare al companiei.
Aceasta certificare este o dovada a eforturilor pe care echipa SolvIT le depune pentru a mentine si imbunatati standardul cu care compania si-a obisnuit clientii si partenerii, bazat pe profesionalism, eficienta si mai ales pe o atitudine proactiva in solutionarea nevoilor cu care acestia se confrunta.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite