Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

iSEC 2007 - Forumul specialistilor romani din securitatea informatiei

22 Septembrie 2007



Provision IT Group, principalul furnizor de produse si servicii de securitate IT din Romania, va organiza pe 25 octombrie 2007, la Crowne Plaza Bucuresti, a IV-a editie a Conferintei Anuale a Expertilor in Securitatea Informatiei, iSEC 2007, eveniment dedicat specialistilor si profesionistilor IT din Romania si regiunea Europei de Est. Evenimentul se inscrie in linia pe care Provision a adoptat-o in ultimii ani in domeniul securitatii informatiei, dezvoltand o serie de programe si activitati specifice de formare si educare a pietei, promovand cele mai inalte standarde de calitate, facilitand accesul la training si la cele mai performante solutii de securitate pentru comunitatea IT din Romania.


Conferinta Anuala a Expertilor in Securitatea Informatiei este un forum interactiv de discutii, ce permite schimbul de experienta intre specialistii din domeniu, dar si o oportunitate excelenta pentru top managementul companiilor care au nevoie de servicii moderne si sigure pentru administrarea sistemului informatic, astfel incat sa raspunda cerintelor strategice de aliniere a infrastructurii IT la strategia de business a organizatiei.
Agenda din acest an va aborda o gama larga de subiecte, de la descrierea noilor amenintari si atacuri asupra sistemelor informatice, la masuri de prevenire si raspuns la incidente, standarde pentru managementul proceselor IT si pentru managementul securitatii informatiei, cadrul legislativ actual international si national (Sarbanes-Oxley, BASEL II, legislatia privind Internet Banking, legile privind criminalitatea informatica).
Pentru editia din acest an, si-au anuntat participarea experti cu reputatie recunoscuta pe plan mondial, cum ar fi:


- Ira Winkler - Presedinte Fondator al Internet Security Advisors Group (ISAG) si Director de Tehnologii al International Computer Security Association (ICSA), CISM, CISSP. Ira Winkler are o vasta experienta in domeniul proiectelor complexe de Penetration Testing, colaborand cu agentii prestigioase din USA, printre care si National Security Agency (NSA).
- Paul Williams - Chief Technology Officer al Gray Hat Research, este unul dintre cei mai reputati experti in design-ul infrastructurilor complexe de securitate din USA. Competentele lui acopera atat domeniul tehnologiilor, cat si cel al Risk Assessment si Security Assessment, Paul Williams conducand numeroase investigatii in domeniul cybercrime pentru agentii de informatii din USA (FBI si CIA printre ele).
- Phil Cracknell - Information Security si Risk Management Specialist, FBCS, CISSP, MIRM, este UK President al ISSA (Information Systems Security Association). Phil Cracknell a lucrat in numeroase proiecte de security assessment si de design al infrastructurilor PKI, fiind in prezent Senior Partner al Deloitte UK.
- Rolf van Roessing – Senior Partner in KPMG Austria, CISA, CISM. Rolf van Roessing are o activitate sustinuta in cadrul ISACA si este un expert recunoscut in Risk Management, fiind prezent si la editia trecuta a ISEC Conference, unde a sustinut o prezentare despre Risk Management in contextul alinierii la Basel II.


Alexandru Andriescu, Presedintele Provision IT Grup, organizatorul conferintei, a declarat pentru Market Watch:
„Speram ca editia de anul acesta va fi cel putin la nivelul conferintelor din anii trecuti, atat ca si calitate a prezentarilor, cat si ca interactivitate cu audienta. In anii trecuti, ne-am bucurat de prezenta la eveniment a cel putin 150-200 de specialisti extrem de bine pregatiti din domeniul IT, dar si din business, care au participat activ la prezentari, au pus intrebari deosebit de utile si au adus in discutie teme de interes din experienta proprie.
Invitam manageri de top si manageri IT din administratie, industria bancara, telecomunicatii, firme specializate in securitate IT, consultanta, transporturi, constructii, FMCG, industria farmaceutica, sa participe la evenimentul nostru.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite