Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ARoBS Trasilvania Software propune: Track GPS–solutie de localizare a parcurilor auto

14 Iulie 2004



Multe firme au pierdut contracte importante, in principal din cauza unor intarzieri in livrarea produselor si a lipsei de control asupra parcului auto. In fapt insa, aceste neajunsuri au fost determinate de lipsa de informare si de comunicarea defectuoasa dintre client si transportator. Telefonia GSM in sistem de Roaming a mai diminuat din aceste probleme de comunicare, insa cu un cost mare. Solutia Track GPS prezentata de ARoBS Transilvania Software din Cluj-Napoca va ofera posibilitatea de a reduce aceste costuri, de a va urmari flota auto in timp real si de a avea costuri mult mai scazute.


Solutia TrackGPS este produsa de ARoBS Transilvania Software (www.arobs.com) si este instalata la clienti din Austria si Germania. Faptul ca suntem producatorii solutiei ne-a permis sa aducem si sa adaptam in Romania aceeasi tehnologie folosita pentru firme importante din EU, la preturi care pana acum erau prohibitive transportatorilor romani. Toate acestea, impreuna cu calitatea produsului, la standarde germane, fac din TrackGPS solutia ideala pentru firmele de transport cu flote de peste 10-20 de masini.


De ce Track GPS? De ce ARoBS Transilvania Software?
In mod normal, informatia specifica transportatorului nu este cunoscuta de client si, in plus, viteza de circulatie a informatiei in firma transportatorului nu este suficient de mare pentru a lua decizii in timp real. De aceea, produsul Track GPS se va dovedi extrem de util si va aduce beneficii insemnate ambelor parti implicate, transportator si client. Astfel, printr-o simpla accesare a unui site, fiecare din parti va fi capabila sa afle informatiile care o intereseaza si care, pe termen mediu-lung, vor duce la optimizarea activitatii.


Transportatorul:

  • va sti in orice moment unde se afla fiecare din camioanele lui si va avea un control activ asupra acestora, printr-o comunicare permanenta cu soferul
  • prin intermediul dispozitivului aflat in masina, poate afla in orice moment in ce situatie se afla camionul: merge, sta in vama, incarca, descarca, avarie, alimentare, accident, sabotaj etc.
  • va realiza o monitorizare optima a parcului auto, evitandu-se intarzierile nejustificate si fraudarea companiei de catre angajati


    Clientul:

  • va sti, prin accesarea unui site Internet, unde se afla marfa lui in orice moment si va putea lua decizii in consecinta
  • in cazul in care orarul de transport nu se respecta intocmai, va putea sa-si previna partenerii din timp asupra situatiilor ce se vor crea, evitandu-se astfel neplaceri ulterioare si tensiuni


    Ce inseamna Track GPS?
    Se instaleaza in camion un GPS conectat la un dispozitiv GSM, gen telefon mobil, celebrele smartphone-uri, care transmit pozitia si status-ul mijlocului de transport. Terminalul care va fi instalat in camion este de tip PDA sau PALM cu tastatura si display, cu un software foarte simplu de utilizat.


    Prezentarea pe web a aplicatiei si a localizarii parcului auto, va permite staff-ului firmei de transport sa conduca afacerea si sa o supravegheze fie prin intermediul unui laptop conectat la Internet, fie prin intermediul unor terminale mobile gen PDA cu cartela GPRS de date. Comunicarea cu camioanele se poate face atat prin GPRS, cat si prin SMS, facand posibila interactiunea intre parti in timp util, indiferent daca masina e in miscare sau in orice alta situatie mentionata mai sus.


    in plus fata de alte sisteme existente pe piata, solutia Track GPS permite o comunicare de date intre sofer, dispecerat si client si pastrarea in dispozitivul aflat la sofer a mesajelor schimbate. Aplicatia Track GPS poate fi personalizata, in functie de solicitari, pentru fiecare firma in parte, obtinandu-se in final toate situatiile si rapoartele necesare functionarii optime a unui parc auto: foi de parcurs, situatii cu maximele de viteza, evidentierea timpilor morti, alimentarile cu carburant etc. Hartile pentru dispecerat sunt printre cele mai performante si vor permite pozitionarea la nivel de strada, oras, autostrada a masinii. Se vor putea evidentia si traseele optime sau abaterile de la traseul prestabilit.
    Folosind Track PGS se pot elimina convorbirile telefonice in Roaming, obtinandu-se o reducere de costuri pentru extern de la aproximativ 50 USD/camion/ luna la cca. 15-20 USD/camion/luna.
    Aceasta, impreuna cu posibilitatea de achizitionare a sistemului in leasing sau credit bancar, sau chiar prin sistemul de rate, va permite oricarei firme sa instaleze solutia Track GPS in camioane la un pret foarte convenabil, platibil lunar.
    Sunati acum la numarul de telefon 0264 598 204 pentru a stabili o intalnire cu reprezentantii nostri si a beneficia de oferta noastra speciala.



    Parerea ta conteaza:

    (0/5, 0 voturi)

    Lasa un comentariu



    trimite