Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Check Point in pozitie de lider conform standardelor Gartner

26 Septembrie 2007



Check Point a anunţat că a fost poziţionat de Gartner în categoria liderilor în raportul “Magic Quadrant for Mobile Data Protection 2007”.



Potrivit companiei Gartner, “Liderii au produse care funcţionează bine pentru clienţii Gartner. Au planuri pe termen lung care se potrivesc viziunii Gartner de a dezvolta cerinţele cumpărătorilor de pe piaţă. Aceşti lideri stresează concurenţii şi îi obligă să urmeze trendul impus. Produsele lor de protecţie a informaţiilor sunt binecunoscute clienţilor şi se bucură de succes”.



Suntem onoraţi să fim poziţionaţi în categoria liderilor de către Gartner şi considerăm acest lucru o validare a succesului şi a angajamentului de a securiza informaţiile sensibile“, a declarat Bob Egner, Vice President of Product Management Check Point. “Ca urmare a creşterii incidentelor de pierdere a informaţiilor şi a impunerii de reguli bine stabilite, Check Point oferă afacerilor, prin intermediul produselor Pointsec®, soluţii complete care se instalează rapid şi uşor pentru a proteja toate informaţiile sensibile“, a mai spus Egner.



Laptopurile şi alte dispozitive mobile de stocare, cum ar fi stickurile USB, au dimensiuni din ce în ce mai mici, în timp ce îşi măresc capacitatea de stocare şi devin din ce în ce mai populare pentru angajaţi. Din păcate, aceste dispozitive sunt foarte uşor de pierdut. Ca urmare a faptului că afacerile realizează cât de importantă este protejarea informaţiilor critice mobile, cererea de pe piaţă pentru o soluţie de protecţie a datelor completă este din ce în ce mai mare.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite