Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Creştere pe toate segmentele de produse şi industrii pentru Oracle

27 Septembrie 2007



Oracle (NASDAQ: ORCL) a raportat venituri de 1,5 miliarde USD conform US GAAP pentru primul trimestru al anului financiar 2008 în regiunea EMEA, din care face parte şi România. Acest rezultat indică o creştere de 34% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.




Am înregistrat o creştere susţinută în acest trimestru mai ales la veniturile din licenţele noi. O creştere excelentă s-a înregistrat îndeosebi în segmentul Fusion Middleware, dar şi pentru tehnologii avansate precum Service-Oriented Architecture, Application Integration Architecture şi Enterprise Performance Management”, a declarat Sergio Giacoletto, vicepreşedinte Oracle EMEA. “Astăzi, Oracle este recunoscut ca fiind numărul unu între furnizorii de software din multe categorii de produse precum baze de date, Human Capital Management, CRM şi în multe industrii precum serviciile financiare, sectorul public, comunicaţii şi retail”, a continuat el.




Proiecte noi în primul trimestru din anul financiar 2008
Multe companii precum Anglo American din Marea Britanie UK, KPN din Olanda, Sberbank din Rusia, Ministerul Economiei din Italia, Daimler Chrysler din Germania,
Pernod Ricard din Franţa, Banca Naţională a Austriei, Principado de Asturias din Spania, Poşta Naţională a Norvegiei, Ministerul Informaţiei şi Tehnologiei Comunicaţiilor din Iordania, Ministerul Sănătăţii din Turcia şi mulţi alţii au selectat soluţiile oferite de Oracle în domeniul bazelor de date, middleware, business intelligence, în domeniul aplicaţiilor de business şi al altor aplicaţii colaborative pentru a-şi îmbunătăţi procesele de business şi a simplifica accesul la informaţii corecte în timp real.
Informatii suplimentare pe www.oracle.com.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite