Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

ElectroFun.ro, magazinul online al īntregii familii

03 Octombrie 2007



FiT Distribution, companie care opereaza magazinul onlinePCfun.ro, anunta astazi lansarea ElectroFun.ro, primul site de comert online adresat exclusiv echipamentelor electronice si electrocasnice. ElectroFun.ro isi propune sa devina magazinul online numarul 1 in optiunile clientilor pe segmentul produselor electronice si electrocasnice, care aduce in permanenta inovatia in domeniu si ofera experienta de cumparare cea mai avansata.

“Dupa primul an din momentul lansarii PCfun.ro, pornind de la experienta si rezultatele acestui proiect, am decis lansarea unui concept focalizat, dedicat pietei de electrocasnice. Am ales domeniul in concordanta cu expertiza proprie si a echipei de management. Proiectul isi propune o cifra de afaceri de 3 mil euro in primul an si o recuperare a investitiei in 18 luni”, declara Marius Ghenea, Presedinte al ElectroFun.ro/PCFun.ro.


“Necesitatea unei adresari focalizate a devenit vizibila dupa prima perioada de la demararea magazinului online PCfun.ro, iar cercetarea realizata de noi de la demararea ElectroFun ne confirma acest lucru. Clientii celor doua magazine online au o suprapunere reziduala si, in multe privinte, comportamentul la cumparare este total diferit”, declara Magda Stoica, director de vanzari ElectroFun.


“In prima luna de la pornirea proiectului, am onorat comenzi de peste 50.000 USD”, a adaugat Magda Stoica.


Produse in premiera in online


Odata cu lansarea ElectroFun, vor fi disponibile in premiera pentru mediul online din Romania gama completa Braun (P&G), marci ale Seb Group (Tefal, Rowenta, Moulinex, Krups), produsele Hotpoint Ariston (Indesit Romania), etc. La acestea, se vor adauga ofertele exclusive ale altor producatori consacrati, dar si modelele care nu fac in mod curent obiectul ofertelor din magazinele traditionale.


ElectroFun.ro are in acest moment listate in site, peste 2500 de produse, peste 60 de branduri dintre care: AEG, Arctic, Beko, Braun, Chicco, Electrolux, Grundig, Hotpoint Ariston, Indesit, Kenwood, Krups, Moulinex, Panasonic, Philips, Rohnson, Rowenta, Samsung, Tefal, Whirlpool, Vortex, Zanussi, etc


Experienta de cumparare unica


ElectroFun.ro va ingloba functionalitati dezvoltate la nivel de platforma online pentru PCfun.ro, orientate catre o experinta de cumparare placuta si navigare rapida. In acelasi timp, vor fi dezvoltate proiecte in zona de produse si oferte, pachete de servicii personalizate segmentului de public vizat si nivelului de dezvoltare a pietei.


Site-ul va oferi in premiera asistenti digitali pentru alegerea produselor, care vor recomanda produse si vor arata modul de functionare a produselor, modul de intretinere a echipamentelor si multe alte materiale video si tutoriale pentru o buna intretinere si suport ale produselor. O zona importanta va fi alocata produselor speciale ce reprezinta varfuri de gama sau produse care in mod uzual nu se regasesc in ofertele din tara, sau produselor care inglobeaza functii speciale si accesorii ale acestora.


Rezultatele ElectroFun.ro dupa prima luna
• Numar de vizitatori dupa prima luna: peste 35.000 de vizitatori
• Numar de comenzi plasat online: peste 300 de comenzi
• Valoarea produselor vandute: 50.000 USD
• Top al celor mai comandate produse: cuptoare cu microunde, aspiratoare, televizoare LCD si aparatele de ingrijire personala (cu preponderenta epilatoare si aparate de ras)
• Ponderile pe sexe in decizia de cumparare



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite