Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Go Play: Nokia lansează patru dispozitive optimizate pentru divertisment, muzică şi jocuri

03 Octombrie 2007



Odată cu lansarea Ovi, portalul dedicat serviciilor de Internet de la Nokia, compania a anunţat patru noi dispozitive mobile optimizate pentru divertisment, muzică şi jocuri. Toate cele patru dispozitive dispun de taste dedicate pentru muzică sau jocuri, memorie impresionantă, afişaje mari, luminoase şi autonomie crescută – pentru a garanta accesul rapid şi uşor la conţinut de divertisment. Dispozitivele urmează să fie disponibile în cursul acestui an la preţuri variind între 225 şi 560 Euro.


"Toate cele patru dispozitive Nokia optimizate pentru divertisment, începând cu dispozitivul compact pentru muzică Nokia 5310 XpressMusic şi terminând cu computerul multimedia N81, dotat cu funcţii de top, sunt destinate utilizatorilor care îşi doresc acces neîngrădit la muzica, jocurile sau conţinutul media preferat,” a declarat Kai Oistamo, Executive Vice President, Nokia.


Nokia N81 şi Nokia N81 8GB: Divertismentul devine mai accesibil


Echipat cu taste dedicate pentru muzică şi jocuri, conector pentru căşti de 3,5 mm şi conectivitate 3G şi WLAN, computerul multimedia Nokia N81 reprezintă un adevărat centru mobil pentru divertisment. Suprafeţele elegante, lucioase, tastele care se luminează în momentul atingerii şi meniul multimedia 3D facilitează accesul rapid şi intuitiv la conţinut. La fel de impresionat este faptul că Nokia N81 este configurat să caute, achiziţioneze şi gestioneze muzica şi jocurile disponibile prin serviciile Nokia Music Store şi N-Gage. Preţul estimativ al dispozitivului Nokia N81 este de 360 Euro, fără taxele sau subvenţiile aplicabile produsului. Nokia N81 8GB urmează să fie disponibil la preţul de 430 Euro (fără taxe şi subvenţii). Livrările pentru ambele versiuni sunt planificate pentru cel de-al patrulea trimestru din 2007.


Nokia N95 8GB: Afişaj excepţional, memorie impresionantă


Nokia N95, cel mai celebru computer multimedia din lume, a devenit şi mai performant. Integrând toate funcţiile cheie ale predecesorului său, inclusiv camera de 5 megapixeli cu lentile Carl Zeiss, sistemul de navigaţie A-GPS, conectivitatea WLAN, HSDPA şi mecanismul glisant original, cu deplasare în două direcţii, Nokia N95 8GB dispune acum de o memorie încorporată de 8GB. Nokia N95 8GB se mândreşte, de asemenea, cu un afişaj nou QVGA de 2.8” – unul dintre cele mai mari afişaje disponibile până acum pentru un computer multimedia. Astfel, vizionarea de secvenţe video, navigarea pe Internet sau consultarea hărţilor se face mai uşor. Datorită memoriei impresionante, Nokia N95 8GB permite stocarea a până la 20 de ore de înregistrare video* sau a până la 6000 de melodii**. Livrările pentru computerul multimedia N95 8GB sunt planificate pentru trimestrul al treilea din 2007 la preţul estimativ de 560 Euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile produsului.


Nokia 5310 XpressMusic – Dimensiuni mici, capabilităţi mari


Având finisaje elegante din aluminiu, telefonul Nokia XpressMusic îmbină un set de funcţii de top cu un design remarcabil. Nokia 5310 XpressMusic se potriveşte perfect în buzunar sau în geantă, datorită dimensiunilor sale reduse: 9,9 mm grosime şi doar 71 grame. La fel de important este faptul că Nokia 5310 XpressMusic are o capacitate de până la 18 ore pentru redarea de muzică, iar tastele dedicate permit accesul rapid la funcţiile pentru muzică. Telefonul are un afişaj luminos QVGA de 2” cu până la 16 milioane culori şi oferă suport pentru extinderea memoriei prin intermediul unei cartele microSD de 4GB (opţional) – pentru stocarea a până la 3000 de melodii**. Nokia 5310 XpressMusic urmează să fie disponibil în cel de-al patrulea trimestru din 2007 la preţul estimativ de 225 Euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile produsului.


Nokia 5610 XpressMusic – Design revoluţionar, sunet de înaltă calitate


Nokia 5610 XpressMusic este pregătit să dea tonul petrecerii prin intermediul tastei emblematice Music Slider, care permite accesul facil la muzică printr-o simplă atingere. Marginile din aluminiu accentuează finisajul negru lucios al telefonului şi afişajul mare de 2,2” cu 16 milioane de culori. Nokia 5610 XpressMusic oferă sunet de înaltă calitate şi permite redarea a până la 22 de ore de muzică. Telefonul oferă suport pentru extinderea memoriei prin intermediul unui cartele microSD de 4GB, care permite stocarea a până la 3000 de melodii**. Mai mult decât un telefon şi un music player, Nokia 5610 XpressMusic etalează o cameră de 3.2 megapixeli cu focalizare automată şi bliţ LED dublu. Telefonul utilizează tehnologia 3G, astfel încât descărcarea de conţinut, navigarea pe Internet şi apelurile video se fac simplu şi uşor. Livrările pentru telefonul Nokia 5610 XpressMusic sunt planificate pentru trimestrul al patrulea din 2007 la preţul estimativ de 300 Euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile produsului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite