Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

LLP Bucharest anunţă achiziţia diviziei Microsoft Dynamics din cadrul estWest

05 Octombrie 2007



LLP Bucharest a anunțat semnarea contractului pentru achiziţia diviziei Microsoft Dynamics din cadrul companiei EWIR estWest Informatique Roumanie. În urma acestui contract, LLP a preluat intreg business-ul de Dynamics dezvoltat de estWest, resurse umane precum și contracte de mentenanță și dezvoltare. Astfel, peste 25 de noi clienți au intrat in portofoliul LLP. estWest a fost primul integrator şi furnizor pentru soluţia Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision) din România. Începând din 1997, echipa Navision de la estWest a implementat soluţii bazate pe Microsoft Dynamics NAV‚ pentru importante companii din piaţa românească.


LLP Bucharest este parte a LLP Group, compania împlinind 10 ani pe piaţa din România în luna mai a acestui an. LLP Bucharest dispune de una dintre cele mai puternice echipe de consultanţi şi programatori pentru soluţiile Microsoft Dynamics din România, având un număr mare de implementări ale soluţiilor Microsoft Dynamics.


“Sunt foarte mulţumit că am ajuns la un acord final pentru achiziţia diviziei Navision din cadrul companiei estWest. estWest a fost primul distribuitor şi partener de implementare pentru soluţiile Navision din România, având un nivel ridicat de competenţă şi o experienţă deosebită în implementarea soluţiilor Navision. estWest este o organizaţie cu o structură similară cu a noastră şi utilizează o metodologie de implementare foarte apropriată de cea folosită de noi. Prin această achiziţie, ne vom dubla echipa de implementare pentru soluţiile Dynamics NAV şi ne vom extinde competenţele pentru acest produs. Sectorul IT din România înregistrează o creştere deosebită, grupul LLP fiind decis să realizeze în continuare investiţii importante în această ţară.” a declarat Adam Bager – Preşedinte LLP Group.


“Sunt bucuros că se întâmplă acest eveniment şi sunt convis că angajaţii estWest care se vor integra în cadrul LLP vor avea destule posibilităţi de dezvoltare a carierei în cadrul acestei companii. Consolidarea este un fenomen firesc pentru piaţa soluţiilor IT, contribuind la dezvoltarea tot mai rapidă a domeniului IT în România.” a declarat Yves Scherman, Preşedinte estWest.


LLP Bucharest a înregistrat o creştere de 46% a cifrei de afaceri în semestrul 1, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. În primele şase luni ale anului, LLP Bucharest a realizat aproximativ 80% din cifra de afaceri aferentă întreg anului 2006. De asemenea, LLP Bucharest a fost cel mai important partener Microsoft Romania pentru soluţiile Microsoft Dynamics. Pentru perioada 1 iulie 2006 – 30 iunie 2007 (corespunzătoare anului fiscal Microsoft), LLP Bucharest a înregistrat cea mai mare cifră de afaceri pentru produsele Microsoft Dynamics, realizând cele mai importante proiecte din Romania pentru această gamă de soluţii.


„LLP Bucharest a înregistrat o creştere organică de peste 50% în ultimii doi ani, devenind liderul pieţei de soluţii Microsoft Dynamics din România. LLP Bucharest şi-a extins competenţele pentru soluţiile Microsoft Dynamics NAV, fiind de asemenea unicul partener care a dezvoltat competenţe şi a realizat localizări pentru Microsoft Dynamics AX. Realizarea unei achiziţii a fost, în mod logic, pasul următor care am dorit să-l realizăm Asistăm la prima consolidare produsă în ecosistemul de parteneri MBS şi mă bucur că LLP Bucharest a fost primul partener care realizează o achiziţie în acest ecosistem.” a declarat Robert Komartin, Managing Director – LLP Bucharest.


Gabriel Vasile



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite