Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Romsys partener activ la SAP World Tour 2007

05 Octombrie 2007



Cu ocazia SAP World Tour de laBucureşti, compania Romsys a prezentat detaliile implementării de succes a aplicaţiei SAP pentru clientul E.ON Gaz Romania (Ditrigaz Nord). E.ON Gaz Romania a ales soluţia SAP prin partenerul de implementare Romsys, pentru a eficientiza procesele interne şi din dorinţa de a deveni o organizaţie compatibilă cu standardele din compania mamă, E.ON Ruhrgas. Implementarea sistemului într-un timp foarte scurt a fost condiţie obligatorie, pentru a se concentra apoi pe transformarea companiei într-una orientată spre clienţi şi servicii.


Decizia de alegere a companiei cu care să colaborăm în realizarea acestui sistem a fost foarte grea, dar modul de lucru profesionist al companiei Romsys pe parcursul primei etape din dezvoltarea soluţiei informatice a certificat că alegerea făcută iniţial a fost foarte bună, specialiştii Romsys ridicându-se la nivelul aşteptărilor şi standardelor noastre” a declarat Frank Hajdinjak, Director General Adjunct, E.ON Gaz România.


Printre principalele beneficii oferite de soluţia SAP se numără compatibilitatea cu sistemul IT utilizat la nivelul grupului E.ON, accesul în timp real la informaţii centralizate, un nivel de securitate sporit, eliminarea proceselor redundante şi creşterea transparenţei în cadrul companiei.


SAP este deja un partener tradiţional al E.ON si şi-a dovedit eficienţa şi în celelalte ţări unde compania derulează afaceri. Partenerul de implementare, Romsys, a fost selectat pe baza portofoliului cu peste 40 de implementări realizate cu succes şi în termenele stabilite pentru unele din cele mai mari companii româneşti, în special organizaţii din segmentul marilor companii de utilităţi, gaze, petrol şi electricitate.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite