Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> HR >> Stiri si comunicate

Germanos gestioneaza procesele de recrutare cu Sincron

19 Octombrie 2007



Germanos Romania investeste pentru a facilita gestionarea proceselor de recrutare prin utilizarea unui nou program de resurse umane, „Sincron-software de recrutare”, dezvoltat de compania SincronHR. Astfel, Germanos Romania are posibilitatea administrarii facile a aplicatiilor candidatilor, stocarea si cautarea rapida a informatiilor in baza de date, precum si accesul simultan si in timp real al mai multor utilizatori.


“Am ales Sincron pentru ca raspunde nevoilor noastre de a gestiona cat mai usor, mai rapid si intr-o singura aplicatie candidaturile si informatiile obtinute in procesul de recrutare si selectie. Este o aplicatie care respecta logica acestui proces, fapt care o face usor de utilizat atat pentru specialistii HR, cat si pentru candidati" a declarat Octavia Oneata, Recruitment & Development Manager, Germanos Telecom Romania SA.


Germanos detine in prezent un lant de peste 155 de magazine în peste 80 de oraşe. Recrutarea este un proces complex in care sunt implicati atat specialisti ai departamentului HR, cat si managerii departamentelor client din companie. Sincron ofera posibilitatea colectarii automate a CV-urilor de pe diverse site-uri de recrutare sau site-uri proprii si permite publicarea anunturilor de angajare pentru diferite pozitii, din pagina proprie a aplicatiei.


Aplicatia Sincron permite si implicarea managerilor din alte departamente decat cel de HR, pentru care se recruteaza. Acestia pot completa direct in aplicatie forumularul de interviu. De asemenea, angajatii din orice punct de lucru Germanos, pot vizualiza posturile vacante deoarece aplicatia permite accesul la cele doua site-uri ale companiei, www.germanos.ro si pagina de Intranet”, a adaugat Oneata.

"Recrutarea candidatilor potriviti, cu rapiditate, are un rol strategic pentru dinamica unei companii. Sincron vine sa sustina efortul specialistilor in HR de a demonstra permanent rolul strategic al departamentului de resurse umane in organizatie, ca generator de valoare si, pe termen lung, ca generator de premise pentru profit ”, a declarat Mihai Tataru, Managing Director la SincronHR.
Mai multe informatii pe www.sincronhr.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite