Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Familia utilizatorilor sistemului informatic integrat SIVECO Applications s-a îmbogăţit cu un nou membru: Fotbal Club Steaua Bucureşti

07 Septembrie 2004



Sportul de performanţă presupune, în primul rând, tineri talentaţi dar şi un puternic suport financiar, mai ales când e vorba de regele sporturilor: fotbalul
Ultimii ani au adus lângă fotbalul românesc oameni pasionaţi de sportul cu balonul rotund, care au investit sume impresionante pentru susţinerea performanţei. Oameni de afaceri prin excelenţă, ei sunt guvernaţi de principiul eficienţei, acţiunile lor fiind orientate spre optimizarea consumului de resurse.

Un astfel de exemplu este conducerea Fotbal Club Steaua, care a a decis să-şi modernizeze şi eficientizeze activitatea economică implementând sistemul informatic integrat SIVECO Applications.
Astfel, componentele de management financiar, mijloace fixe şi obiecte de inventar, salarizarea personalului, contracte, resurse umane, desfacere şi vânzări, şi stocuri şi achiziţii vor contribui pe viitor la gestionarea optimă a resurselor clubului.
Implementarea pachetului SIVECO Applications şi şcolarizarea personalului clubului de fotbal Steaua în utilizarea aplicaţiei sunt în plină derulare.
"Implementarea sistemului integrat SIVECO Applications la Clubul de Fotbal Steaua este o premieră pentru noi, pentru că deşi toţi membrii echipei SIVECO Romania sunt mari amatori de sport, până acum nu am făcut implementări la organizaţii din acest domeniu - faptul că este vorba de un club de fotbal de un asemenea prestigiu şi forţă este deosebit de onorant pentru noi. Când am semnat contractul, Steaua aniversa 18 ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni iar noi sărbătoream performanţa de a fi fost declaraţi liderii pieţei EAS în 2003 - cred că aceasta nu poate fi decât de bun augur", declară Irina SOCOL, director general SIVECO Romania SA.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite