Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Prodigy, promisiuni īndeplinite

20 Octombrie 2007



Încă nu s-a încheiat anul, dar deja compania Prodigy Tehnologii poate puncta câteva realizări importante, care îşi vor pune amprenta şi asupra evoluţiei sale viitoare. Aceste succese reprezintă un efect direct al strategiei planificate în 2006, în raport cu activităţile desfăşurate şi cu rezultatele obţinute în prezent.


Să trecem în revistă câteva dintre promisiunile făcute de Prodigy în 2006:
•Să le ofere clienţilor săi produsele deja consacrate: sistemul integrat de gestiune Merlin cu componenta SFA Merlin Mobile, Prodigy Fixed Assets, Pro Insurance, Pro Budget;
•Să consolideze aplicaţiile şi proiectele aflate deja în desfăşurare;
•Să continue să dezvolte soluţii software noi adaptate atât la cerinţele specifice ale clienţilor săi, cât şi la standardele impuse de evoluţia mediului de afaceri.

Realitatea înregistrată în anul 2007, la începutul lunii octombrie:

Prodigy a încheiat în medie câte un contract în fiecare lună, pe plan naţional, pentru furnizarea şi implementarea sistemului integrat de gestiune Merlin. În continuare, modulele existente (contabilitate, gestiune, automatizarea forţei de vânzări, financiar, comercial, administrare, producţie, centre de cost, mijloace fixe, salarizare) sunt dezvoltate şi actualizate pentru a absorbi toate schimbările din mediul economic, inclusiv modificările legislative.
Sistemul ERP Merlin este în curs de implementare la o companie din Turcia. Clientul nostru, QPMI, este distribuitor de echipamente frigorifice pentru lanţuri de supermarketuri şi hypermarketuri internaţionale. Localizarea Merlin pentru Turcia a implicat depăşirea a două provocări importante: realizarea interfeţei în limba engleză şi implementarea sistemului IAS (international accounting system) pentru modulul de contabilitate.
Prodigy a semnat încă trei contracte de outsourcing cu clienţi din Statele Unite. Proiectele care se află acum în derulare sunt: dezvoltarea unor aplicaţii intranet, aplicaţii financiare, managementul gestiunii.
Datorită implementărilor realizate în 2007, în acest moment putem estima deja o creştere a cifrei de afaceri cu aproximativ 40% faţă de anul 2006.
Confirmarea statutului Microsoft Gold Certified Partner. Echipa Prodigy a demonstrat din nou că deţine aptitudinile tehnice şi experienţa necesare dezvoltării unor sisteme software eficiente şi a obţinut şi în 2007 rezultate care o îndreptăţesc să îşi păstreze acest statut.

Manesh Wadhwani, Director Executiv Prodigy Tehnologii

“Până în prezent, Prodigy şi-a stabilit obiective ce vizau consolidarea poziţiei pe piaţa serviciilor software. În primii ani, accentul s-a pus mai mult pe dezvoltarea sistemului Merlin ERP şi a celorlalte aplicaţii proprii sau a celor customizate pentru clienţii noştri. Având în vedere nivelul de maturitate a sistemelor deja dezvoltate, echipa Prodigy poate să se concentreze mai mult pe elaborarea şi implementarea unor strategii pentru extinderea activităţilor companiei. Ca în orice alt domeniu, profitul propriei afaceri înseamnă implicit câştig pentru clienţii noştri: la nivel de calitate a serviciilor, promptitudine ridicată, posibilitatea abordării unor noi segmente de piaţă, aplicaţii cu un plus de flexibilitate, pentru a enumera doar câteva dintre avantajele pe care le oferim. Obiectivele Prodigy pentru 2008 vizează extinderea operaţiunilor în Europa de Vest, prin contracte directe de implementare şi prin intermediul distribuitorilor soluţiilor Prodigy. De asemenea, vom continua extinderea echipei şi a contractelor de outsourcing. “


Autor: Alina Maricescu



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite