Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

MessageLabs si Symantec colaboreaza pentru a le furniza clientilor tehnologie anti-spam imbunatatita pentru gestionarea securitatii

07 Septembrie 2004



NEW YORK, NY & CUPERTINO, CA, 02 Septembrie 2004 - MessageLabs, furnizorul lider de servicii de gestionare a securitatii emailului pentru afaceri si Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC), liderul global in securitatea informatiilor, au anuntat de curand colaborarea lor in ceea ce priveste companiile care planuiesc sa incorporeze tehnologia Symantec Brightmail Anti-Spam in cadrul serviciului MessageLabs Anti-Spam pentru a le oferi organizatiilor din intreaga lume servicii de gestionare anti-spam imbunatatite. MessageLabs se asteapta sa livreze pe piata noul Anti-Spam Service realizat in colaborare pana in cel de-al patrulea trimestru al anului 2004.


Conform intelegerii, MessageLabs intentioneaza sa integreze tehnologia Symantec Brightmail Anti-Spam in cadrul tehnologiei anti-spam predicitve proprii Skeptic™ creand astfel o solutie completa de gestionare a anti-spam-ului foarte eficienta si exacta. Prin introducerea tehnologiei anti-spam a Symantec in mediul sau de gestionare a securitatii emailului, clientii companii din intreaga lume vor putea folosi tehnologia anti-spam lider si expertiza in combaterea spam-ului ca parte a unei adevarate solutii pe mai multe niveluri.


"Spam-ul afecteaza aproape toate organizatiile, creand probleme de responsabilitate legala, introducand probleme de securitate, secand resursele de retea si distrugand productivitatea” a spus Richi Jennings, lead analyst for the spam practice la Ferris Research, Inc. "Organizatiile care folosesc emailul si care au castigat razboiul impotriva spam-ului folosesc o tehnologie eficienta de filtrare a spam-ului, deseori utilizand mai multe tehnici de detectare. Serviciile de gestionare a securitatii emailului sau cele de outsourcing pentru acelasi domeniu sunt usor de instalat, au un cost al apartenentei previzibil si cu ajutorul lor se descopera mai usor noile amenintari."


Symantec Brightmail Anti-Spam 6.0 combate spam-ul folsind 17 filtre, mai multe decat orice alta tehnologie anti-spam si include si filtre in alte limbi decat engleza, filtrare a reputatiei, semnaturilor, filtre de URL si regulile de call-to-action si este sprijinit de catre Probe Network de la Symantec de peste 2 milioane de capcane de spam in 20 de tari. Planurile companiilor necesita o solutie combinata care va folosi un numar din tehnologiile de filtrare ale Symantec oferite prin intermediul Symantec Logistics and Operations Center si concentreaza resursele de dezvoltare ale MessageLabs in combaterea de noi amenintari spam necunoscute si dinamice, in cadrul „ferestrei vulnerabilitatii” inainte ca o semnatura sa fie valabila. MessageLabs a fost pionierul utilizarii tehnologiei multi-strat in combaterea amenintarilor emailului, lansand primul serviciu antivirus pe nivel pentru email pe Internet in Europa in 1999, serviciu care folosea o combinatie a tehnologiei predictive Skeptic si aplicatii terte antivirus.


Prin oferirea tehnologiei Symantec Brightmail Anti-Spam impreuna cu tehnologia predictiva Skeptic gestionata la nivel de Internet ca parte a unei suite complementare de servicii de securitate a emailului si de management, MessageLabs va putea oferi afacerilor protectii multiple, usurand povara pentru resursele IT in-house si oferind niveluri mai inalte de servicii si suport. Alte beneficii ale solutiei combinate includ o continuitate a emailului imbunatatita, „dictionary attack protection” si recuperarea in urma dezastrelor, plus avantaje ale infrastructurii rezultate din stoparea virusilor, a spam-ului, a troienilor si „phishing scams” la nivelul Internet-ului, departe de retelele corporate.


“Lucrul cu Symantec ii permite MessageLabs, un lider astazi in serviciile de gestionare anti-spam, sa adauge o tehnologie anti-spam in plus de-a lungul retelei noastre globale. Combinate, vor crea un sistem de gestionare a securitatii emailului neintrecut pentru afacerile de orice marime si din orice industrie si regiune care opteaza pentru avantajele financiare, tehnice si cu servicii pe mai niveluri ale protectiei gestionate, proactive” a spus Jos White, presedinte al MessageLabs Inc. “Aceasta colaborare va solidifica mai departe pozitia MessageLabs ca furnizor lider de servicii de gestionare a securitatii emailului pentru afaceri.”


“In timp ce emailul a devenit un instrument de alegere de comunicare pentru afaceri, continuam sa observam la orizont amenintari la adresa emailului si spam-ul care consuma peste 60% din inbox-uri la nivel mondial,” a afirmat Enrique Salem, senior vice president of Network and Gateway Solutions at Symantec. “Symantec vede serviciile gestionate ca un model important furnizat pentru solutiile noastre. Suntem incantati sa lucram cu MessageLabs pentru a furniza tehnologia noastra anti-spam lider in industrie si pentru a extinde baza de consumatori.”


Despre MessageLabs


MessageLabs furnizorul lider de solutii de gestionare a securitatii emailului pentru afacerile bazate pe market share (Sursa: Raportul din februarie 2004, Yankee Group Security Solutions and Services,). Compania ofera serviciile lider in industrie de gestionare Anti-Virus, Anti-Spam, control al imaginii si al continutului pentru mai bine de 8.500 de afaceri din intreaga lume pentru combaterea amenintarilor emailului inainte ca acestea sa ajunga in retelele companiilor si fara a fi nevoie de hardware sau software suplimentar. Sustinut de o retea globala de centre de date intinse pe patru continente, MessageLabs scaneaza zeci de milioane de emailuri in fiecare zi in beneficiul unor clienti Guvernul britanic, The Bank of New York, Bertelsmann, CSC, Diageo, Orange, Random House, SC Johnson and StorageTek. Serviciul este de asemenea valabil arin intermediul a peste 300 de parteneri la nivel global, incluzand BT, Cable & Wireless, CSC, IBM, MCI si Unisys.


DESPRE SYMANTEC



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite