Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Ductil Steel Romania a finalizat implementarea solutiei ERP iScala 2.2

07 Septembrie 2004



Bucuresti, septembrie 2004: Ductil Steel Romania a finalizat recent implementarea solutiei ERP iScala 2.2, acum beneficiind de o mai buna administrare a resurselor si o eficienta crescuta in desfasurarea activitatilor, mentinandu-si astfel pozitia de lider in productia de sarma si derivate ale aceasteia pe piata din Romania.


Ductil Steel Romania avea nevoie de un sistem informatic centralizat care sa permita obtinerea facila de rapoarte necesare deciziilor manageriale, precum si un sistem care prezinta functionalitati de inregistrare si monitorizare a costurilor in timp real.


Implementarea solutiei ERP iScala 2.2 a adus o serie de beneficii si avantaje concurentiale importante, contribuind la cresterea gradului de succes in afaceri, a credibilitatii organizationale si dezvoltand un parteneriat trainic intre cele doua companii.


iScala 2.2 a permis recastigarea controlului asupra practicilor, proceselor industriale si costurilor prin oferirea de informatii neredundante si precise in timp real. In plus, a facilitat luarea deciziilor bazate pe fapte si date consistente datorita rapoartelor concise si relevante ce se pot obtine cu usurinta. Datorita bazei de date unice si sitemului informatic centralizat s-au imbunatatit functiile de analiza de date si este acum posibila o urmarire in timp real a stocului de materiale, a metricilor si a indicilor de performanta.


,,Secretul succesului Ductil Steel este ca produce produse de calitate folosind ca si ingredient informatic iScala 2.2, un sistem ERP flexibil si peformant, in concordanta cu cerintele secolului XXI." a spus domnul Gellu Brotan, CIO la Ductil Steel Romania. Mihai Anitei, General Manager, a adaugat: ““Am facut alegerea pe baza reputatiei pe care o are Scala de a livra proiecte complexe, cum era al nostru. Aveau experienta in implementarea sistemelor pentru productie - exact lucrul de care noi aveam nevoie. Am contat pe consultantii lor, care ne-au ajutat sa restructuram anumite procese pentru a putea adopta tehnici mai eficiente pentru afacerea nostra. Acest lucru a mers mana in mana cu certificarea ISO pentru managementul calitatii pe care o avem.”


Despre Ductil Steel
Ductil Steel isi are originea in fosta companie de stat pentru productia de sarma si produse din sarma, fondata in 1963. Cu peste 20 de ani mai tarziu, in 1999, Ductil a devenit o companie privata, cand majoritatea actiunilor au fost achizitionate de Feralpi Siderurgica si Sider Spe.


Ductil Steel este unul din cei mai importanti producatori de vergele si plase din sarma, sarma galvanizata si derivate ale acesteia de pe piata romaneasca.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite