Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Noua serie de multifuncţionale color Kyocera

23 Octombrie 2007



Noi modele de multifuncţionale laser color au fost lansate recent de grupul japonez KYOCERA MITA: KM-C2525E, KM-C3232E şi KM-C4035E.
Sunt trei noi modele tandem (cu patru unităţi de imagine şi imprimare la o singură trecere), ce permit copierea, imprimarea şi scanarea în format maxim A3, la viteze de 25ppm, 32ppm şi 35ppm full color.

Ce aduc nou aceste modele Kyocera şi prin ce se diferenţiază ele pe piaţa de multifuncţionale laser?


Calitate deosebită a documentelor alb/negru şi color, realizate în condiţii de stabilitate şi cost redus pe pagină.
Procesele de imprimare şi copiere sunt rapide şi asigură o înaltă fidelitate a reproducerii în raport cu documentul în format electronic sau originalul.

Fiabilitate şi Durabilitate:
Fructificând expertiza sa de lider în domeniul tehnologiei ceramice, grupul Kyocera încorporează în multifuncţionalele şi imprimantele sale componente „long-life”, asigurând pentru noile modele color un ciclu de întreţinere impresionant: 300.000 pagini.
Toate componentele echipamentelor sunt proiectate şi realizate astfel încât să reziste cel puţin acestui volum, fără a afecta performanţele de lucru şi calitatea documentelor.
În acest mod, se asigură costuri minime de utilizare şi un grad superior de disponibilitate a echipamentelor.
După acest interval de 300.000 pagini, se instalează un set de kituri de întreţinere care includ toate componentele necesare reluării unui nou ciclu de funcţionare, de durată egală cu cel iniţial (300.000 pagini).
În acest mod, costurile de utilizare sunt transparente pentru utilizator încă de la momentul achiziţiei.


Preţul de cost/pagină redus:
Acest important criteriu de selecţie al echipamentelor este consecinţa utilizării pe scară largă a componentelor long-life, care permit utilizarea îndelungată a echipamentelor doar cu costul aferent consumului de toner.
În plus, costul imprimării pe aceste modele al documentelor alb-negru este redus la nivelul costului de imprimare pe echipamente alb-negru din clasa departamental.
Echipamentele sunt dotate cu un sistem de blocare a unităţilor de developare color în cazul utilizării în mod alb-negru, astfel încât consumul de toner color în aceste cazuri este exclus.


Disponibilitate imediată şi Productivitate prin:
• Viteza de lucru, între 25ppm full color şi alb/negru şi 35ppm full color şi 40ppm alb-negru, funcţie de model;
• Timpul de ieşire din regim stand-by, pînă la imprimarea primei pagini full color max. 7,9 secunde;
• Timpul de încălzire redus (de la punerea sub tensiune a echipamentelor, incluzând timpul de recalibrare color), max. 45 secunde;
• Viteza procesorului imprimantei: 800Mhz;
• Hard discuri dedicate pentru imprimantă şi copiator, capacitate totală 80GB.


Versatilitate:
Opţiunile multiple (fax în reţea, dispozitive de finisare cu perforare, capsare normală sau tip carte, sisteme de alimentare hârtie de mare capacitate, etc.) fac din noile modele color Kyocera, o opţiune ideală de lucru pentru mediul de business modern.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite