Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Curs de Business Analysis

23 Octombrie 2007



Primul training dedicat obţinerii cerinţelor complete si corecte in proiecte este lansat de Trilex Consulting cu tematica “Analiza si Managementul Cerintelor in Proiecte” sau “Business Analysis”. Acestase adresează analiştilor de business, project managerilor, echipelor de proiect, persoanelor care aproba cerinţele unui proiect sau celor care trebuie sa creeze caiete de sarcini.

“Business Analysis” vine in intampinarea nevoilor de specializare in domeniul de analiza pentru obţinerea documentelor de cerinţe sau a caietelor de sarcina.
Participantilor li seprezinta peste 38 de metode moderne pentru obţinerea cerinţelor pentru principalele trei tipuri de proiecte întâlnite frecvent in organizaţii: proiecte de imbunatatire a proceselor de business (bussiness process reengineering), proiecte de schimbare sau restructurare a organizaţiei si proiecte pentru crearea soluţiilor IT (aplicaţii web, baze de date, procesare de date, aplicaţii object-oriented, sisteme complexe distribuite, sisteme embedded, etc).



Acest program de training este aliniat la standardul IIBA de analiza de business (Business Analysis Body of Knowledge - BABOK) si facilitează obţinerea certificării internaţionale de Certified Business Analysis Professional (CBAP).
Mai multe informaţii puteţi găsi pe www.trilex.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite