Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Call Center-ul Romtelecom raspunde īn 20 de secunde

26 Octombrie 2007



Toti clientii business care suna la call center-ul dedicat acestora primesc un raspuns în mai putin de un minut. La 99% dintre apeluri angajatii din call center raspund în mai putin de 20 de secunde.
De la lansarea acestuia, la începutul lunii octombrie 2007, call center-ul dedicat în exclusivitate clientilor business a înregistrat o medie de 2.800 apeluri pe zi. Aproximativ 100 de angajati lucreaza în acest call center, raspunzând întrebarilor clientilor. Majoritatea apelurilor sunt legate de noile oferte de voce si Internet ale companiei, precum si de optiunile de voce si alte servicii suplimentare oferite de Romtelecom. Call center-ul pentru clientii business poate fi apelat formând 930 (apel gratuit în reteaua Romtelecom).

“În cursul acestui an a fost creata o divizie dedicata exclusiv companiilor pentru a satisface cât mai bine nevoile acestora. De atunci am început sa oferim servicii atractive precum tariful unic, care le permite sa faca economii de pâna la 40%, sau tarife reduse pentru convorbirile internationale. Aceasta noua abordare a stârnit interesul companiilor, astfel ca, pentru ca acestea sa primeasca cele mai bune informatii de care au nevoie, urmatorul pas logic a fost sa cream si un call center dedicat acestora. În acest fel clientii primesc raspunsuri profesioniste si economisesc timp pretios,” a declarat George Makowski, Director Executiv Comercial, Segment Business.
Romtelecom are în prezent aproximativ 250.000 de clienti business. Clientii companii au generat în 2006 peste 40% din veniturile din zona de retail.
De la jumatatea lunii octombrie companiile pot opta pentru un tarif unic pentru apelurile nationale si locale în reteaua Romtelecom, indiferent de zi si de intervalul orar. Tariful unic este de 0,027 Euro/minut ( fara TVA) si este oferit ca parte din noile abonamente “Tarif Unic”. Toate companiile care opteaza pentru noile abonamente “Tarif Unic”, fie clienti existenti, fie clienti noi, beneficiaza de oferta promotionala valabila în perioada 15 octombrie 2007 - 15 ianuarie 2008: abonamentele “Tarif Unic” la acelasi pret cu al abonamentelor actuale. Cel mai ieftin abonament dintre cele carora li se poate adauga aceasta optiune este Linia Business “Tarif Unic”, oferita promotional la numai 10 euro/luna (fara TVA).
De asemenea, pâna la sfârsitul lunii noiembrie 2007, companiile care se aboneaza la serviciile de voce oferite de Romtelecom vor beneficia de conditii speciale, precum instalare gratuita indiferent de perioada contractuala. Mai mult, pentru contractele încheiate pe o perioada de un an vor beneficia de 3 luni de abonament gratuit, o optiune de voce si factura detaliata pentru aceeasi perioada, iar la contractele încheiate pe o perioada de doi ani vor beneficia de 6 luni de abonament gratuit, o optiune de voce si factura detaliata pentru aceeasi perioada precum si un telefon DECT.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
florin stefan
ma numesc florin stefan, am 15ani sunt din busteni, si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de paste, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem cate ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de paste ca orice om.Am vrea si noi ca orice om sa avem si noi un cozonac si un ou rosu. dar daca nu avem nu putem face nimic. Dintr-un singur salariu, adus de mama, nu ne putem permite absolut nimic, pentru ca avem datorii la magazine care ne dau pe datorie, si trebuie sa dam inapoi si banii celor ce ne mai ajuta din cand in cand.si noi numai ramanem cu nimic ca sa ne punem pe masa de paste.Va rugam din tot sufletul, daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti, ca sa ne putem face si noi aceasta mare sarbatoare cum trebuie, cum si-o fac toti oameni. numai cu ajutorul dumneavoastra putem fi si noi mai fericiti de paste. daca vreti sa ne ajutati, va las numarul meu de telefon, si daca vrei sa ne ajutati, ma puteti suna 0731806200. va multumesc si cred ca aceasta scrisoare, nu o veti arunca.
16 Aprilie 2011, 11:30:46