Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Siemens Business Services semnează un contract cu cea mai mare bancă a Portugaliei

08 Septembrie 2004



Siemens Business Services şi-a îmbogăţit portofoliul de clienţi în urma semnării unui contract de 15 milioane de euro cu cea mai mare bancă din Portugalia: Caixa Geral de Depósitos. Siemens Business Services va asigura suportul de infrastructură IT pentru Caixa Geral de Depósitos (CGD) la toate locaţiile băncii din Portugalia, inclusiv pentru compania de asigurări Fidelidade Mundial, pe o perioadă de 3 ani. Contractul semnat valorează aproximativ 15 milioane euro, acoperă 19.000 staţii de lucru şi 2000 servere şi va contribui la scăderea costurilor IT ale CGD.

Grupul CDG este cea mai mare corporaţie financiară din Portugalia, având reprezentanţe în 1200 de locaţii. Siemens Business Services va asigura suportul de specialitate pentru computere, imprimante, scanere şi software cât şi pentru serverele companiei. Compania de servicii IT va opera un serviciu de helpdesk central, unde utilizatorii pot suna pentru rezolvarea problemelor de hardware şi software. În cazul în care problema nu poate fi rezolvată telefonic, specialiştii companiei Siemens se vor deplasa la client pentru remediere.
De asemenea, Siemens va furniza servicii de monitoring si diagnostigare pentru infrastructura reţelei corporaţiei, pentru a depista şi remedia din timp posibilele erori.

Siemens Business Services este unul dintre principalii furnizori de servicii IT. Această divizie a grupului Siemens oferă toată gama de servicii IT dintr-o sursă unică - de la consultanţă şi integrare de sistem până la managementul infrastructurilor IT. Echipa sa este în măsură să ofere o valoare adăugată sporită pentru clienţi, graţie cunoştinţelor şi a experienţei în domeniu. În ceea ce priveşte activităţile de outsourcing şi mentenanţă IT, Siemens Business Services se află printre primii zece furnizori din lume. În anul fiscal 2003 (până la 30 septembrie 2003) vânzările au atins o valoare de 5,2 miliarde EUR, dintre care 76 % au fost realizate în afara grupului Siemens. În prezent organizaţia are aprox. 34.200 angajaţi. Informaţii suplimentare la www.siemens.com/sbs.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite