Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> CRM >> Stiri si comunicate

Misoft Systems isi extinde portofoliul de clienti

31 Octombrie 2007



În prima jumătate a lunii octombrie misoft systems și-a extins portofoliul de clienți pentru soluția informatică pentru managementul relațiilor cu clienții și partenerii pe suport web cu patru firme din domenii de activitate variate. CRMWeb este un sistem informatic pentru managementul relațiilor cu clienții pe suport web care se adresează unui segment de piață larg, nefiind specific unui anumit domeniu de activitate. CRMWeb automatizează și eficientizează procesele de marketing, vânzări și servicii cu clienții contribuind astfel la creșterea performanței unei afaceri. Clienții nostri sunt întreprinderi mici și mijlocii ce activează în domenii de activitate cum ar fi consultanță, dezvoltare de software, publicitate, comerț, industrie.


Tranzacțiile recente precum și semnalele pozitive de la prospecți indică o creștere a cererii pentru soluțiile informatice de afaceri de tip CRM. Această tendință pozitivă caracterizată prin creșterea interesului și acceptanței firmelor românești pentru soluții informatice pentru afaceri poate fi interpretată ca un semn de maturizare crescândă a pieței românești.


Noii clienți misoft systems sunt:


ARIOLA - o firmă cu capital privat având ca obiect de activitate comercializarea și oferirea de service pentru echipamente bancare (mașini de numărat și bandat bani, sisteme de alarmă și de supraveghere video). ARIOLA este reprezentantul prestigioaselor firme IMPROGEX, PROSER TEHNICON Bucuresti, importator al mașinilor de numărat bancnote și monede GLORY (Japonia), precum și a firmei EUTRON INVEST ROMANIA, importator DE LA RUE (Anglia), LAUREL (Japonia), BELLCON (Danemarca).


Finder Echipamente SRL - producător de relee și temporizatoare.


Mediaweb Design - reclame și publicitate.


TERMOCLIMA SRL - o societate comercială specializată în vânzarea en-gros și en-detail a echipamentelor pentru incălzire, climatizare, sanitare, tratament apă, alimentare cu apă, gaz și stingerea incendiilor.


misoft systems este una dintre putinele companii romanesti cu solutie integrata proprie pentru managementul relatiilor cu clientii pe suport web

www.crmweb.biz



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite