Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Abonamente la jumatate de pret la telefonia fixa si minute gratuite catre retelele de telefonie mobila

02 Noiembrie 2007



De la 1 noiembrie, noul abonament Confort 50 Mobil ofera 50 de minute gratuite în orice retea de telefonie mobila din România. Abonamente reduse cu 50% pe o perioada de pâna la un an, optiuni de voce si facturi detaliate gratuite sunt oferite în perioada 1 noiembrie 2007 - 31 ianuarie 2008, tuturor noilor clienti de telefonie fixa ai Romtelecom, care aleg unul dintre abonamentele cu minute incluse.


Persoanele fizice care doresc sa se aboneze, începând cu data de 1 noiembrie, la Confort 50, Confort 200, Confort Nelimitat sau Confort 50 Mobil beneficiaza de o reducere de 50% la abonamente timp de 6 luni în cazul contractelor încheiate pe un an, si de 1 an pentru contractele încheiate pe doi ani. În plus, clientii pot alege o optiune de voce care se acorda gratuit timp de 6 luni, respectiv un an, in functie de durata contractului, si primesc factura detaliata, fara taxe suplimentare, de-a lungul aceluiasi interval, iar instalarea liniei telefonice se face gratuit. Clientii care încheie un contract de 2 ani primesc gratuit si un aparat telefonic DECT.
De aceste facilitati beneficiaza si noii clienti care opteaza pentru Confort 50 Mobil, un nou abonament, care în perioada promotionala poate fi achizitionat contra sumei de 6,15 euro/luna (fara TVA). Confort Mobil 50 ofera 50 de minute gratuite în oricare retea de telefonie mobila din România, care pot fi folosite pentru apeluri la orice ora catre mobil, si apeluri nelimitate gratuite catre orice retea fixa nationala, între 6 seara si 8 dimineata, în weekend-uri si în zilele de sarbatori legale.
„Aceasta este o extindere naturala a schemelor tarifare lansate în acest an: convorbiri gratuite în reteaua noastra, apeluri gratuite catre alte retele de telefonie fixa, iar acum minute gratuite catre retelele de telefonie mobila. Acest nou plan tarifar se adreseaza exact clientilor care obisnuiesc sa sune mai mult pe mobil. Bineînteles ca abonamentul pastreaza toate beneficiile convorbirilor gratuite dupa-amiaza, dupa ora 6, la sfârsit de saptamâna si în timpul sarbatorilor legale. Aceasta este o noua oportunitate pentru clientii nostri de a economisi bani, folosind telefonul fix de acasa”, a declarat Joerg Zeddies, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential.
Pentru a beneficia de tarife preferentiale pentru convorbirile catre mobil si dupa consumarea celor 50 de minute, clientii pot alege optiunea „Retea mobila favorita”. Aceasta le permite sa efectueze apeluri cu 33% mai ieftine fata de pretul de lista catre reteaua respectiva, la tariful de 0,09 euro/minut (fara TVA). Pentru a vorbi la tarife reduse catre toate retelele mobile nationale, clientul care are Confort 50 Mobil îsi poate adauga la abonament mai multe astfel de optiuni. Optiunea „Retea mobila favorita” este disponibila contra sumei de 1 euro/luna (fara TVA) si nu este compatibila cu optiunile FixMobil, FixMobil Light, FixMobil Plus, FixMobil 30, FixMobil 60.
Confort 50 Mobil este disponibil atât pentru clientii noi care aleg serviciul telefonic de la Romtelecom, cât si pentru clientii existenti ai companiei, care au în prezent alt tip de abonament si doresc sa beneficieze de noul abonament. Acestia pot solicita transferul fara taxa la Confort 50 Mobil, apelând 930, gratuit, din reteaua Romtelecom.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite