Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Domeniu >> Categorie >> Tip Continut

Noi solutii de securitate de la Trend Micro

02 Noiembrie 2007



Trend Micro Internet Security 2008 si Trend Micro Internet Security Pro sunt disponibile si în România prin GECAD NET si online pe www.gecadshop.ro
Bucuresti, 1 noiembrie 2007 – Trend Micro Inc., unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de solutii de securitate IT, a lansat si în România doua noi produse din gama aplicatiilor de securitate destinate utilizatorilor individuali: Trend Micro Internet Security 2008 si Trend Micro Internet Security Pro.
Cele doua aplicatii protejeaza consumatorii împotriva unei serii foarte largi de amenintari web si asigura o viteza de scanare cu 30% mai mare decât aplicatiile concurente.
Trend Micro Internet Security Pro este vârf de gama si ofera protectie completa utilizatorilor, atât pe computerul de acasa cât si pe laptop, atunci când acestia se afla în deplasare, indiferent de actiunile pe care le întreprind online – trimiterea si receptionarea de emailuri, navigarea pe Internet sau tranzactii online banking.
Trend Micro Internet Security 2008 este destinat mai ales celor care utilizeaza frecvent Internetul pentru navigare, de acasa.
Noul Trend Micro Internet Security Pro asigura protectie antivirus, antispyware, antispam, firewall bidirectional, scaneaza vulnerabilitatile din aplicatiile Microsoft, verifica mesajele de email si de tip Instant Messaging, ofera protectie împotriva amenintarilor de tip rootkit si a altor tipuri de malware, blocheaza proactiv intruziunile, da parintilor posibilitatea de a controla activitatea copiilor pe Internet. Mai mult, previne furtul de date si verifica securitatea retelei sau hotspotului wireless, în cazul în care utilizatorul doreste sa se conecteze la Internet dintr-un astfel de loc.
Ambele solutii sunt disponibile în România prin GECAD NET, unic distribuitor Trend Micro. Achizitia unei licente care asigura protectie pentru 3 calculatoare se poate face atât prin reteaua nationala de reselleri GECAD NET cât si online prin www.gecadshop.ro, investitia fiind de 60 respectiv 73 de euro în functie de solutia aleasa.
„Cu Trend Micro Internet Security utilizatorii individuali pot folosi în siguranta calculatoarele personale si laptopurile pentru email, tranzactiile bancare, cumparaturi online sau schimburi de fotografii, stiind permanent ca datele personale sau fisierele sunt bine protejate”, declara Carol Carpenter, vicepresedinte de marketing în cadrul Trend Micro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite