Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

HP investeste in extinderea retelei de parteneri de service

02 Noiembrie 2007



Hewlett Packard Romania a semnat recent doua noi contracte de parteneriat cu companii locale din industria de IT. Cooptarea noilor membri in comunitatea selecta a partenerilor HP este un pas important in extinderea retelei nationale de service. HP isi sustine logistic partenerii prin deschiderea de noi depozite de piese de schimb in marile orase ale tarii.
Noii parteneri de service sunt CG&GC si ETA2U, jucatori consacrati pe piata locala, cu acoperire nationala si dispunand de certificari si competente tehnice pentru realizarea unor operatiuni de service la standardele HP.
"Procesul de autorizare a unui partener de service este extrem de exigent, intrucat avem in vedere satisfactia clientilor nostri dupa achizitionarea unui echipament HP. Prin intermediul partenerilor reusim sa construim o relatie de durata cu clientii nostri, astfel motivandu-se exigenta intregului proces. CG&GC si ETA2U au trecut de toate rigorile pe care acest statut le presupune si suntem convinsi ca decizia noastra a fost corecta atunci cand i-am autorizat", a declarat Mihaela Cunesteanu, Technology Services Channel Manager, HP.
Compania CG&GC, cu sediul principal in Bucuresti, dispune de un numar de 18 centre de service prin care poate asigura service on-site in orice localitate de pe teritoriul tarii in 24 de ore. Departamentul de service CG&GC dispune de infrastructura informationala prin intermediul solutiei CRM si de suport logistic asigurat de un parc extins de masini, permitand interventii on-site in 24 de ore sau chiar in 4-6 ore, in functie de nevoia clientului.
"Vom pune toata experienta noastra de peste 16 ani in serviciul clientilor HP. Suntem onorati ca am reusit sa devenim partener de service HP si suntem constienti ca eforturile noastre sunt abia la inceput. Competentele actuale ale centrelor noastre de service CG&GC sunt dedicate urmatoarelor categorii de echipamente: Consumer Computing, Commercial Notebook, Commercial PC's, Mono Laserjet Printers, Color Laserjet Printers, Multifunction Printers, insa ca strategie de dezvoltare dorim sa autorizam aceste centre si pentru Servere si solutii de storage HP pana la sfarsitul primului trimestru din 2008", a declarat Cornel Giurgea, Director General CG&GC.
Compania ETA2U are o experienta de 15 ani in domeniul IT si o acoperire preponderent in zona Banat-Transilvania, in judetele Arad, Bihor, Cluj, Hunedoara, Timis, Sibiu, urmand ca pana la sfarsitul anului sa-si extinda prezenta si in judetele Alba si Mures.
"ETA2U este un partener traditional HP. Statutul de partener ASDP al HP vine sa intareasca dedicarea cu care ETA2U intelege sa abordeze dezvoltarea relatiei cu clientii si sa furnizeze un pachet integrat de solutii si servicii. Ca strategie de implementare a serviciilor, ne propunem certificarea in fiecare filiala a personalului tehnic astfel incat problemele simple sa poata fi rezolvate local, urmand ca interventiile complexe sa fie executate la sediul central", a declarat Stelian Campianu, Director Executiv, ETA2U.
Noii parteneri se alatura celorlalti 12 care formeaza reteaua existenta HP, in Bucuresti si in tara, acestia asigurand reparatii pentru produsele in garantie si suport tehnic post-garantie.
Totodata, pentru a-si sprijini clientii si partenerii, HP a deschis, pe langa depozitul central din Bucuresti, noi depozite de piese de schimb HP in Constanta si Brasov, altele urmand in viitorul apropiat la Sibiu, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi. Prin deschiderea acestor depozite, HP va extinde disponibilitatea serviciului HP Care Pack de suport tehnic cu nivel imbunatatit. Clientii care achizitioneaza serviciile Care Pack pentru echipamentele hardware pot beneficia de reparatii intr-un timp precizat, de raspuns si diagnostic rapid, fie la distanta sau on-site, de o extindere a perioadei de garantie sau de instalarea si configurarea echipamentelor oriunde in tara, prin intermediul partenerilor autorizati de service.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite