Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

O noua versiune CA Clarity, asigura o implementare mai rapida

02 Noiembrie 2007



Computer Associates reprezentata in Romania de SolvIT Networks a anuntat aparitia unei noi versiuni pentru CA Clarity Project & Portfolio Management (PPM), unul din principalele software de Project si Portfolio Management de pe piata si deasemenea furnizarea unor servicii de training personalizate adaptate pentru noul CA Clarity PPM. Noul software, serviciile si trainingurile fac solutia multilaterala PPM a CA si mai rapid de lansat si mai usor de utilizat – permitand clientilor sa aiba rapid si efectiv beneficii ale alinierii dintre investitiile IT si prioritatile de business.

Ideea care a stat la baza acestei noi versiuni a fost aceea ce a furniza din start 80% dintre fuctionalitatile CA PPM pe care le-au dorit 80% dintre clientii existenti.

Noua versiune a CA Clarity PPM software prezinta mai mult de 50 de functionalitati ale produsului cu posibilitati crescute, precum si imbunatatirea semnificativa a performantei de utilizare si aplicare. Aplicatia include acceleratori best-practice, fiecare dintre ei incluzand rapoarte si seturi de rapoarte prevazute pentru o punere in practica mai rapida si o mai buna adoptare a acestora de catre end-useri. Aceste accelaratoare includ PMO Accelerator 2.0 si Federal PMO Accelerator 2.0, care furnizeaza continut pre-setat si rapoarte proiectate special pentru a permite Project Management Office (PMO) sa lanseze rapid cele mai bune practici de management al proiectelor si programelor.

“Din cauza unor cerinte acute de justificare in cadrul organizatiilor, directorii IT sunt supusi unei presiuni chiar mai mari decat aceea de a se asigura ca fiecare dolar, programul fiecarei persoane si resursa a infrastructurii, este alocata acolo unde poate avea cel mai mare impact asupra performantei afacerii,” a afirmat Carl Landers, vicepresedinte de marketing la CA Clarity PPM. “Noile imbunatatiri ale CA Clarity PPM permit clientilor nostri sa infrunte aceasta provocare – chiar daca mediile lor IT devin din ce in ce mai complexe si portofoliile lor de proiecte devin tot mai diversificate – prin furnizarea unui instrument care sa le asigure vizibilitate si posibilitatea de urmarire a costurilor, vor reusi in mod real mai bine, in luarea de decizii de management mai bune, mai informate.”

Utilizand “best practices” din cele peste 800 cele mai de succes implementari PPM globale, noul serviciu CA asigura garantia aplicarii unui metodologii rapide si deja testate, utilitare de migrare a datelor si functionalitate ‘lift-and-drop’ a CA Clarity care, asemenea PMO Accelerator, reduce substantial timpul pana la obtinerea de beneficii. Noua abordare furnizeaza o solutie pre-setata care include instalarea produsului, aplicarea celor mai bune metode si customizari preconfigurate astfel incat sa contina deja cele mai utilizate campuri ale aplicatiei, despre care CA a invatat ca sunt cele mai valoroase pentru clienti. Acest nou serviciu construieste programul “30 de zile pana la Claritate”, primul anuntat de CA anul trecut. De asemena programul ofera suport continuu clientilor pentru implementarea furnizarii de functionalitate aditionala.

“Lansarea unei solutii PPM pentru nivelul enterprise este un element important al strategiei noastre de Enterprise Governance. Este esential pentru succes sa faci atat utilizatorii business cat si pe cei IT sa adopte cat mai rapid capacitatile disponibile in CA Clarity PPM,” a spus Tony Thelemaque, IT project manager la Union Bank of California.
Despre CA Clarity

CA Clarity, una dintre principalele solutii de project and portofolio management, catalogata drept lider de catre Gartner si avand numeroase destinctii de profil, permite organizatiilor IT sa realizeze performanta la nivel inalt prin furnizarea unui angajament de calitate catre clientii lor si sporirea abilitatii de a-si creste continuu eficienta. Solutia CA Clarity inglobeaza planificarea integrata a portofoliului IT, managementului de cerinte, managementului de proiect, managementului costurilor si a planificarii timpului si resurselor. Peste 650.000 de utilizatori din peste 800 de companii depind de CA Clarity pentru guvernarea IT si pentru administrarea proiectelor de dezvoltare a noilor produse. Pentru mai multe informatii despre CA Clarity va rugam sa vizitati http://www.myclarity.com/.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite