Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

RELATIONAL ROMANIA SI SYBASE ISI LANSEAZA PARTENERIATUL IN AFACERI

07 Noiembrie 2007



Relational, in parteneriat cu Sybase si IDC Romania, au organizat evenimentul de lansare oficiala a RELATIONAL ROMANIA, pe piata romaneasca, la Hotelul Hilton din Bucuresti. La acest eveniment au participat peste 160 de manageri si directori executivi, din sectorul bancar, guvern, IT, telecom si alte industrii, avand posibilitatea sa participe la prezentarile expertilor de top in Data Warehousing, Data Modeling, B.I., Mobility si Business Process Management, solutii oferite de Sybase, Relational si IDEA. Evenimentul a beneficiat si de prezenta dl-ui Robert Tate, ofiter financiar, reprezentant al Ambasadei SUA la Bucuresti, care a sustinut un discurs de bun-venit in fata invitatilor.


‘’Suntem incantati de rezultatele obtinute in urma evenimentului de lansare a reprezentantei noastre din Bucuresti’’ a declarat Bogdan Ciubotaru – Director general al Relational Romania. ‘’Numarul participantilor a depasit asteptarile si nu putem decat sa speram intr-un an fructuos in ceea ce priveste oportunitatile de business, judecand dupa interesul manifestat de multi dintre invitatii nostri, care si-au stabilit deja intalniri cu expertii nostri pentru a afla mai multe despre produsele Sybase. ‘’



Relational Romania este provider de solutii integrate ce ofera un portofoliu de solutii si produse inovative pentru zona de B.I., Database Management si Business Service Management prin parteneriatul cu Sybase, BMC Software si Informatica. Relational este o firma activa in mai multe tari est-europene si in Balcani, iar clientii sai sunt lideri de piata din toate domeniile.
www.relational.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite