Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

10 clienti noi pentru EBS Romania în doar 2 luni

09 Noiembrie 2007



Lunile septembrie si octombrie ale ultimului trimestru din 2007 au însemnat pentru EBS România largirea portofoliului de clienti Clarvision ERP si Clarvision Salarizare cu înca 10 companii. Mai mult de un client pe saptamana care a ales Clarvision!
3 clienti din domeniul prelucrarii lemnului si a mobilei (Bucin Mob S.R.L. din Reghin, Class Furn din Oradea si Aviva S.R.L. din Sighetu Marmatiei), 4 din domeniul confectiilor metalice (Elmet Construct S.R.L. din Bucuresti, Electromecanica Ploiesti S.A., Oklin Electromecanica din Prahova si Simausrom S.R.L. din Hunedoara), Europlast Industries din Bucuresti ( producator de polistiren expandat) si Legofruct S.R.L. (productie legume si fructe congelate) au optat pentru Clarvision ERP. Compania OCE Software din Timisoara, care activeaza în domeniul IT, a ales pachetul Clarvision Salarizare. În total s-au achizitionat 91 de licente Clarvision.
Implementarile de pâna acum ale sistemului si beneficiile concrete ale utilizarii acestuia în activitatile curente, si anume: realizarea unui lant eficient al valorii, reducerea costurilor productiei si stocurilor, planificarea integrala a resurselor întreprinderii, trasabilitatea, maximizarea profitului au fost decisive în favoarea achizitionarii sistemului Clarvision în cadrul companiilor mai sus mentionate.
Pe ansamblu, Clarvision a fost proiectat pentru a oferi control, o imagine de ansamblu si în timp real asupra tuturor proceselor si fluxurilor de activitati din întreprindere.
"Ne apropiem cu pasi foarte rapizi de câstigarea a 100 de clienti Clarvision. Sper sa atingem acest target în decursul lunii noiembrie. Este o performanta respectabila, plina de însemnatate. Este o dovada a maturitatii profesionale a întregii echipe Clarvision, pornind de la dezvoltare si pâna la marketing, vânzari, consultanta si suport. Nu este deloc întamplator ca baza de clienti este multumita cu produsul cu care lucreza, cu serviciile pe care le oferim", spune Daniel Metz, Directorul General al companiei EBS Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite