Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Un nou produs marca ELO - WCM - Web Content Management

15 Noiembrie 2007



ELO Digital Office îşi extinde portofoliul de produse: la DMS EXPO 2007, din Cologne, producatorul software originar din Stuttgart a prezentat versiunea alfa a noului său modul WCM – Web Content Management. Produsul va fi disponibil începând cu prima decadă a lui 2008. Modulul ELO WCM facilitează realizarea unui site web: separă elementele grafice, itemii de navigare şi elementele de structură de elementele de conţinut, favorizând întreţinerea şi update-ul informaţiei. Integrarea în familia de produse ELO ECM oferă un avantaj important: toate informaţiile pot fi administrate centralizat şi se pot face referinţe la procesele individuale de muncă. Rezultatele sunt: mai puţine soluţii software individuale locale şi acces central la informaţiile dispersate. Mai mult chiar, este posibilă utilizarea funcţiilor ELO fără a fi necesar un training suplimentar pentru utilizatori.
În prezent, Internetul reprezintă platforma ideală pentru comunicare şi transferul instant al informaţiilor între companii, clienţi şi parteneri de afaceri. Cu ajutorul unei soluţii WCM, informaţia poate fi publicată rapid şi fără nici un fel de complicaţie. Datorită faptului că ELO WCM separă structurile grafice, meniurile, navigarea şi conţinutul, unele faţă de celelalte, crearea şi întreţinerea unei pagini web proprii devine floare la ureche. Acestea sunt exact funcţiile pe care ELO le-a adăugat suitei ECM existente. Împreună cu noul modul ELO WCM, încorporat în arhitectura ELO, utilizatorul poate crea foarte uşor structuri de meniu şi itemi de navigare în cadrul website-ului.
Mai mult, designul paginii de internet poate fi modificat după propria dorinţă. Utilizându-se template-uri predefinite, chiar şi cei mai neexperimentaţi utilizatori au posibilitatea de a realiza pagini web atractive cu elemente figurative proprii. Posibilitatea influenţării formei finale a site-ului web este nelimitată, prin programabilitatea serverului Index.


Managementul în paralel a limbilor de accesare a site-ului
Pentru crearea rapidă a paginilor HTML, ELO WCM oferă un editor accesibil. Structura obiectului sau conţinutului paginii, sunt elemente desemnate prin plasarea acestora în structura de navigare. Este de asemenea posibilă şi crearea unor linkuri către alte pagini. Este surprinzătoare posibilitatea de administrare în paralel a limbilor de accesare a siteului – română, engleză, etc din aceeaşi ramificaţie. ELO WCM sistematizează procesul de publicare şi translaţie de la o limbă la alta, aceasta reprezentând o funcţie rar oferită de soluţiile WCM de pe piaţă.


Un nivel de securitate ridicat şi o integrare fără cusur
Nivelul de securitate al informaţiilor este foarte ridicat. Prin userul de administrare ELO este posibilă gestionarea utilizatorilor, grupurilor şi in acelaşi timp a accesului acestora la anumite elemente. Utilizatorii pot publica diferite informaţii pe website şi în afara aplicaţiei ELO, rapid şi convenabil.
Întregul conţinut este gestionat de serverul de arhivă ELO. Motorul integrat de workflow facilitează administrarea complexă şi extensivă a siteului web şi asigură faptul că întreg conţinutul este publicat la momentul potrivit.
Toate funcţionalităţile ECM cum sunt workflow-ul, administrarea utilizatorilor, semnătura digitală, drepturile de acces, versiuni, arhivare, check in/check out pot fi combinate cu ELO WCM. Acest modul este integrat perfect în portofoliul de produse ELO, astfel încât nevoia de traininguri aditionale a utilizatorilor este foarte scăzută.
Sistemul de arhitectura deschis oferă clienţilor şi partenerilor de afaceri posibilitatea dezvoltării unor module individuale, bazându-se pe ELO WCM, care să ofere mai multe funcţionalităţi, specifice cerinţelor fiecăruia.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite