Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ERP īn limbaj business

15 Noiembrie 2007




8. Duplicarea efortului de implementare pentru extinderea soluţiei în alte locaţii
Extinderea şi implementarea soluţiei în alte locaţii ale organizaţiei poate fi costisitoare din cauza lipsei unui model operaţional intern de referinţă şi din cauza inflexibilităţii instrumentului de documentare a proceselor.
Documentarea completă şi pe niveluri ierarhice a proceselor companiei va permite o analiză a diferenţelor între procesele locaţiei vizate faţă de modelul de bază, ceea ce va conduce la o reducere considerabilă a costurilor pentru „roll-out”-ul soluţiei existente.


9. Activităţile operaţionale se desfăşoară cu mai mare dificultate după implementare
O abordare concentrată în principal pe funcţionalităţile aplicaţiei va conduce la situaţia în care noua soluţie va păstra vechile neajunsuri operaţionale. În schimb, o abordare pe procese în timpul implementării va începe cu analizarea proceselor curente şi identificarea oportunităţilor de îmbunătăţire, evitând astfel situaţia în care anumite deficienţe sunt reluate în modelul noii soluţii ERP.


Concluzii:
Prin urmare, abordarea proiectului de implementare ca proiect de business permite companiilor să monitorizeze procesele de afaceri şi să se adapteze permanent la noile strategii, ţinând în acelaşi timp pasul cu ultimele cerinţe ale pieţei. Având o abordare integrată între strategie, modelare, implementare şi monitorizare, această abordare construieşte legătura între procesele operaţionale şi sistemele ERP, minimizând decalajul dintre cerinţele de afaceri ale managementului şi translatarea acestora în sistemul IT.


Architected Business Solutions (ABS) este o companie de consultanţă fondată în 2004, ca reprezentant în România al companiei internaţionale de consultanţă IDS Scheer. Soluţiile oferite se adresează multor industrii: chimică şi farmaceutică, bunuri de larg consum şi distribuţie, finanţe şi bănci, sectorul public, telecomunicaţii şi utilităţi. Prin intermediul consultanţilor, aplicaţiilor şi metodologiei noastre, oferim soluţii personalizate pentru identificarea potenţialului de îmbunătăţire operaţională şi pentru maximizarea beneficiilor ce decurg din automatizarea proceselor . www.abs-europe.com
În toate etapele de execuţie ale proiectelor este folosită Platforma ARIS, dezvoltată de IDS Scheer. Aceasta este un instrument complet pentru Excelenţa Proceselor de Afaceri care cuprinde metode, aplicaţii şi soluţii pentru toate etapele managementului proceselor – de la strategie şi design până la implementare şi control.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite