Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Odată cu lansarea oficială īn Romānia, Romsoft accelerează investiţia īn JD Edwards

15 Noiembrie 2007



Conform strategiei Oracle, disponibilitatea soluţiilor JD Edwards pe piaţa românească va fi prin parteneri. Romsoft este unul dintre cei trei parteneri activi pe această linie de business, dar care s-a pregătit intens înainte de lansarea oficială a suitei JD Edwards în România. Compania a anunţat, încă de la jumătatea anului 2006, înfiinţarea unei divizii dedicate şi investiţii importante în pregătirea personalului şi acumularea de know-how.


Romsoft, ca primul Oracle Certified Advantage Partner din România, şi-a dezvoltat o strategie de afaceri centralizată pe tehnologia Oracle, iar achiziţiile realizate de corporaţia americană în ultimii ani au adus noi oportunităţi. Având în vedere că România, conform încadrărilor generale, este o piaţă formată mai ales din companii medii decât mari, suita JD Edwards este alegerea potrivită.
Divizie dedicată JD Edwards
Divizia JD Edwards înfiinţată anul trecut este organizată similar diviziei generale de Oracle existente în cadrul Romsoft, cu departamente proprii de marketing, vânzări, consultanţă pentru implementare, training, suport tehnic post-implementare. Mai mult, structura va fi consolidată prin creşterea numărului de persoane şi prin exploatarea facilităţilor de training oferite de Oracle, inclusiv nou înfiinţata Academie Oracle de la Istanbul. O parte din personal a efectuat deja o stagiune de pregătire în colaborare cu Delloite, companie internaţională de audit care deţine competenţe în implementarea de JD Edwards.
Confom lui Adrian Chiper, Sales Manager la Romsoft, cu JD Edwards compania va ţinti cu precădere firmele de construcţii, dar şi industriile constructoare de maşini şi chimică. Pentru a asigura un nivel ridicat al serviciilor, Romsoft va deschide un demo data center dedicat aplicaţiilor JD Edwards şi va consolida un pachet integrat hardware şi software. Compania se bazează foarte mult pe exploatarea experienţei acumulate în dezvoltarea proiectelor informatice pe soluţii Oracle.
O suită cu 80 de module
Pachetul JD Edwards EnterpriseOne reprezintă o serie completă de aplicaţii de business (catalogate în general ca ERP – Enterprise Resource Planning), modulare, integrate, dezvoltate pentru o rapidă desfăşurare a activităţilor şi o uşoară administrare a sistemului pe o arhitectură web. Suita combină tehnologiile avansate şi cele mai bune practici în implementarea soluţiilor de business la costuri accesibile pentru oricine. JD Edwards EnterpriseOne oferă clientului libertatea de alegere a bazei de date, a sistemelor de operare şi a platformelor hardware, astfel încât sistemul IT să poată fi construit şi extins fără dependenţa de o tehnologie proprietară ci doar în funcţie de necesităţile de business. Suita conţine peste 80 de module prin care poate acoperi o gamă extinsă de operaţiuni, de la management financiar la administrarea comenzilor, de la logistică la gestiunea producţiei şi multe altele. Componentele aplicaţiilor sunt preconfigurate pentru fiecare industrie şi includ procese bazate pe best-practices internaţionale, dezvoltări care să acopere diferenţele dintre aplicaţiile standard şi cerinţele specifice ale industriilor, documentaţie complexă şi metodologii rapide de implementare pentru parteneri şi clienţi.
JD Edwards EnterpriseOne este o soluţie cu peste 30 de ani de experienţă în multiple industrii, atât în sectoare de producţie, construcţii sau exploatare resurse naturale, cât şi pe segmente precum distribuţia produselor de larg consum sau imobiliare. Soluţia JD Edwards EnterpriseOne a fost complet localizată pentru piaţa din România, va fi livrată în limba română şi beneficiază de servicii profesioniste de implementare, instalare, training şi suport tehnic din partea Romsoft.
RomSoft este furnizor de proiecte de integrare complexe, bazate pe tehnologie Oracle şi JD Edwards, infrastructură hardware şi comunicaţii. Compania a realizat implementări în numeroase domenii de activitate: producţie, energie, utilităţi, instituţii publice, servicii, distribuţie şi media.


Gabriel Vasile



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite