Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Terminalul CK31ex, cu scaner care citeşte codurile de bare de la orice distanţă şi din orice unghi

16 Noiembrie 2007Intermec CK31ex, primul terminal mobil robust care încorporează tehnologia Near-Far Imaging EX25, a fost prezentat la ALL PACK, expoziţia internaţională din domeniul ambalajelor, în cadrul unor sesiuni demonstrative la standul Logicode.


Operatorii din depozit au acum la dispoziţie un singur dispozitiv pentru toate operaţiunile de culegere de date, scanarea codurilor de bare uni- şi bi-dimensionale, precum şi captarea de imagini: terminalul CK31ex de la Intermec.

Acest terminal este primul care poate citi teoretic orice simbologie, de la distanţe care variază între 15 cm şi 15 m. Raza extinsă de acţiune a terminalului face posibilă consolidarea operaţiunilor din depozit – culegerea, prelucrarea datelor şi întocmirea documentaţiei aferente. Toate aceste operaţiuni se pot realiza acum practic cu un singur device, ceea ce îmbunătăţeşte productivitatea şi reduce costurile.
CK31ex este primul dispozitiv care integrează motorul de scanare aproape-departe cu auto-focus (Intermec Intellibeam™). Această tehnologie permite decodarea codurilor de bare 1D şi 2D, a codurilor poştale sau a codurilor compozite, de aproape sau de departe, sub orice unghi, omnidirecţional. Poate citi de la distanţă şi codurile de bare tipărite pe hârtie obişnuită, ceea ce elimină necesitatea folosirii de etichete scumpe, retro-reflectorizante.


Eficienţa scanării creşte considerabil ca urmare a faptului că operatorii nu trebuie să ţină terminalul într-o anume poziţie pentru a putea citi codurile de bare de pe cutii şi paleţi. Aceştia pot capta imagini, cu acelaşi terminal, pentru a face dovada livrării sau pentru documentaţia aferentă produselor deteriorate, nesigilate sau expirate. Tehnologia cu auto-focus asigură scanarea cu precizie, chiar şi atunci când mâna operatorului se mişcă. Mai mult, această tehnologie funcţionează şi în condiţii de lumină precară sau când codurile de bare sunt deteriorate sau sunt plasate pe cutii la înălţime mare sau pe paleţi înfoliaţi cu folie de plastic.
Terminalul Intermec CK31ex vine în sprijinul companiilor care migrează către codurile de bare 2D în aplicaţiile din depozite. Tot mai multe companii adoptă codurile bidimensionale, fie datorită faptului că înglobează o cantitate mai mare de informaţie în spaţiu mai mic, fie pentru a se alinia reglementărilor specifice industriei – cum ar fi cele din industria automotive sau farmaceutică.
Acum disponibil şi în România prin Logicode SA.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite