Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Proiectoarele portabile de la stabilesc noi standarde de luminozitate

16 Noiembrie 2007



Epson impune noi standarde în lumea proiectoarelor business portabile cu noua generaţie de modele EMP-1810 şi EMP-1815. Acestea sunt proiectoare compacte ideale pentru afacerile în care este nevoie de flexibilitate, dar şi luminozitate, calitate şi portabilitate.
Mai mult, Epson este primul producător din lume care introduce conectivitatea USB la un proiector, odată cu această gamă. Ca şi celelalte produse din gama Epson, EMP-1810 şi EMP-1815 dispun de tehnologia patentă 3LCD, care oferă o calitate superioară a imaginii şi culori naturale.


Un avantaj esenţial este faptul că ele sunt uşor de setat şi de întreţinut şi, mai mult decât atât, lampa şi filtrul pot fi înlocuite rapid, chiar şi atunci când proiectorul este montat pe tavan. Aceste lucruri oferă maximum de flexibilitate şi uşurinţă în utilizare. Totodată, pentru a fi uşor de setat, modelele EMP-1810 şi EMP-1815 au încorporată funcţia de setare rapidă. Astfel, imediat după ce porniţi aparatul, îndreptaţi-l către ecran din aproape orice unghi, apăsaţi un buton şi proiectorul va redimensiona automat imaginea proiectată pentru a se încadra în ecran.


Conectivitate USB şi cititor de carduri
Principalul avantaj al acestor proiectoare este luminozitatea. Cu o valoare de 3500 ANSI lumeni, sunt cele mai luminoase proiectoare 3LCD portabile de pe piaţă. Modelul EMP-1815 oferă legături cu fir sau fără, pentru integrare perfectă în reţele LAN. De asemenea, EMP-1815 beneficiază de conectivitate USB şi cititor de carduri Compact Flash, opţiuni extrem de folositoare pentru omul de afaceri care poartă informaţiile esenţiale şi prezentările pe un stick de memorie. Modelul EMP-1815 înglobează Epson EasyMP pentru conectare avansată, networking şi proiectare fără ajutorul unui calculator. USB 2.0 presupune conectarea foarte uşoară la un computer sau la un PC, cu ajutorul unui cablu obişnuit USB. Spre deosebire de conectivitatea VGA, în acest caz nu mai este necesară configurarea dintre calculator şi proiector, reducându-se astfel perioada de instalare la minim.


Prezentări simultane
Modelul EMP-1815 accesează informaţiile din reţea cu ajutorul unei conexiuni cu sau fără fir. Prezentările independente de un PC sunt, de asemenea, posibile, prin intermediul slot-ului Compact Flash sau prin USB, funcţii ideale atunci când conectarea la un computer sau la un laptop nu este posibilă, ca în cazul evenimentelor de business sau al prezentărilor publice. Fişierele de pe Compact Flash pot fi editate şi schimbate direct, prin accesarea reţelei. Totodată, este posibil să se proiecteze conţinut diferit, pe până la patru proiectoare, atât wireless, cât şi prin LAN, direct de pe desktop-ul Windows. Această caracteristică permite materialelor ajutătoare să fie afişate pe lângă prezentarea principală sau chiar să se prezinte simultan două sau mai multe materiale.


Compacte şi cu un design elegant
Nu în ultimul rând, această gamă de proiectoare dispune de un design în alb, extrem de elegant, pretabil în orice ambient, pentru un look profesionist, indiferent de modul de utilizare – fixate pe tavan sau în mişcare. Ambele modele înglobează tehnologia avansată 3LCD care asigură culori pline de viaţă, imagini clare şi prezentări video precise.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite