Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

HP īşi extinde režeaua de parteneri de service

16 Noiembrie 2007



CG&GC şi Eta2U, două companii româneşti cu acoperire naţională şi o experienţă vastă pe piaţa IT&C autohtonă s-au alăturat recent celor 12 parteneri locali ai companiei Hewlett Packard România, care asigură reparaţii pentru produsele în garanţie şi suport tehnic post-garanţie.
Includerea celor două companii în reţeaua de parteneri a HP s-a făcut ţinând cont atât de reprezentarea în teritoriu a respectivelor firme, cât şi de nivelul ridicat de certificări şi competenţe tehnice. Astfel, CG&GC, companie cu sediul principal în Bucureşti şi o experienţă de 16 ani pe piaţa IT locală, dispune de un număr de 18 centre de service prin care poate asigura service on-site în orice localitate de pe teritoriul ţării în 24 de ore. Cea de a doua companie, Eta2U, are o experienţă de 15 ani în domeniul IT şi o acoperire preponderent în zona Banat-Transilvania, în judeţele Arad, Bihor, Cluj, Hunedoara, Timiş, Sibiu, urmând ca până la sfârşitul anului să-şi extindă prezenţa şi în judeţele Alba şi Mureş.
Conform estimărilor făcute de cei doi reprezentanţi ai companiilor partenere, Florin Iancu, director general adj. CG&GC, şi Stelian Câmpianu, director executiv Eta2U, parteneriatul cu HP va genera o creştere a cifrei de afaceri pe activitatea de service de aproximativ 30% (pentru CG&GC, service-ul are o pondere de 10% din cifra totală de afaceri), respectiv între 25 şi 40% (pentru Eta2U, service-ul are o pondere de 12% din cifra totală de afaceri).
Cu ocazia prezentării noilor parteneri, HP a mai anunţat şi extinderea disponibilităţii serviciului HP Care Pack de suport tehnic cu nivel îmbunătăţit. Astfel, HP a deschis, pe lângă depozitul central din Bucureşti, două noi depozite de piese de schimb HP în Constanţa şi Braşov, urmând ca, în viitorul apropiat, să mai fie deschise încă patru, la Sibiu, Cluj, Timişoara şi Iaşi.


Radu Ghiţulescu



Tags: HP, service

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite