Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Google lansează īn Romānia Programul pentru Parteneri Google Căutare de Cărţi

22 Noiembrie 2007



Bucureşti - 21 noiembrie 2007. Google Inc. anunţă astăzi lansarea în România a Programului pentru Parteneri Google Căutare de Cărţi. Acest program are peste 10.000 parteneri participanţi în întreaga lume, este gratuit şi conceput special pentru a oferi editorilor o nouă metodă de a face cunoscute întregii lumi mai multe cărţi. Astfel, editorii de limbă română vor putea oferi utilizatorilor români şi a celor din întreaga lume sansa de a găsi şi localiza cărţi de limbă română, crescând vizibilitatea tradiţiei literare unice a României.


O dată cu lansarea în România a Programului pentru Parteneri Google Căutare de Cărţi, editorii se pot înscrie pentru ca titlurile lor de carte să fie transpuse în format digital şi listate online de către Google, pentru a fi prezentate potenţialilor cititori. Acest serviciu este gratuit şi permite utilizatorilor să căute prin paginile relevante, precum şi să navigheze pe website-ul editorului sau al unui vânzător online de unde pot cumpăra cartea.


Lansarea acestui Program pentru Parteneri reprezintă un prim pas pentru a face Google Căutare de Cărţi disponibil pentru utilizatorii de limbă română. La ora actuală, programul este disponibil în următoarele limbi: engleză, franceză, italiană, germană, spaniolă, olandeză, braziliană, portugheză, chineză simplificată, chineză tradiţională şi japoneză.


“Google Căutare de Cărţi colaborează deja îndeaproape cu edituri din întreaga lume, din India până în Australia, de la cele mai mari edituri internaţionale până la cele mici, care aduc pe piaţă lucrări de nişă. Este un prim pas incitant pentru a pune Google Căutare de Cărţi la dispoziţia cititorilor români,” a declarat Basak Tamar, Head of New Market Operations for the Emerging Markets. “Obiectivul nostru este să îi ajutăm pe editori şi scriitori să îşi promoveze lucrările, să îi încurajăm pe utilizatori să găsească mai multe cărţi şi să extindem vizibilitatea şi vandabilitatea unei cărţi obişnuite.”


Editorii pot afla mai multe informaţii despre Programul Google Căutare de Cărţi şi se pot înscrie ca participanţi accesând: http://books.google.ro/partner



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite