Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Soft dedicat managementului universitar

08 Septembrie 2004



Compania romaneasca de software The Red Point S.A. lanseaza in luna septembrie un nou produs dedicat managementului universitar: University Management System (UMS).


Softul este un instrument dedicat administrarii activitatilor din procesele educationale existente in mediile universitare. Lansarea oficiala a softului University Management System va avea loc in cadrul targului BINARY 2004 de la Bucuresti in perioada 22 - 24 septembrie, unde compania The Red Point va fi prezenta cu un stand personalizat, in care profesionistii companiei vor oferi informatii suplimentare si demonstratii practice tuturor celor interesati.


Produsul este dezvoltat pe cele mai noi tehnologii Java ce ofera costuri reduse de implementare, independenta fata de sistemul de operare si o securitate ridicata. Solutia software reprezentata de University Management System a fost obtinuta de specialistii The Red Point in urma unui complex studiu de cercetare a modului in care functioneaza o universitate, a proceselor si activitatilor periodice, respectiv curente din cadrul acestei organizatii.


Informatii suplimentare despre University Management System, puteti obtine la www.ums.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite