Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

LLP propune Club-ul dedicat soluţiilor de Microsoft Dynamics

23 Noiembrie 2007



Continuând tradiţia întâlnirilor cu clienţii şi partenerii săi, LLP Bucharest a organizat un nou eveniment din seria LLP Club. Conferinţele LLP Club sunt o modalitate eficientă de comunicare a noutăţilor legate de soluţiile aflate în portofoliul companiei şi a schimbărilor produse în mediul economic din România.


Evenimentul a inclus în program un interesant studiu de caz al implementării realizate de LLP Bucharest la Aries Calzedonia. “Microsoft Dynamics NAV împreună cu Pebbelstone (add-on specializat pentru industria textilă) formează o soluţie integrată , care implementată bine şi reglată corespunzător poate gestiona întreaga activitatea a unei societăţi, indiferent de profil sau de nivelul la care se doreşte gestionarea.” a precizat Dan Dobreanu, IT Manager – Aries Calzedonia.


LLP Bucharest a propus în premieră în România o soluţie de e-commerce şi e-business. Soluţia TradePoint a fost dezvoltată sub forma unui add-on pentru Microsoft Dynamics NAV (Navision) şi este perfect integrată cu această aplicaţie, un demo live al soluţiei fiind inclus în programul evenimentului. De asemenea, au mai fost realizate demonstraţii pentru Microsoft Dynamics NAV 4.0 şi Microsoft Dynamics AX 4.0.


LLP Bucharest a achiziţionat în luna octombrie a acestui an compania estWest, cel mai vechi partener pentru soluţiile Microsoft Dynamics NAV din România. În prezent, LLP Bucharest are cele mai numeroase implementări de Microsoft Dynamics NAV şi este singurul partener care a realizat implementări localizate de Microsoft Dynamics AX.


“LLP Bucharest şi-a consolidat poziţia pe piaţa de soluţii ERP din România, printre clienţii săi regăsindu-se jucători importanţi pe piaţa autohtonă. LLP Bucharest dispune de cea mai competentă echipă de implementare pentru soluţiile Microsoft Dynamics. Competenţele echipei de consultanţă sunt întregite de o puternică echipă de dezvoltare, acest lucru oferindu-ne posibilitatea de a răspunde la cerinţe particulare ale clienţilor.” – a declarat Robert Komartin, Managing Director – LLP Bucharest.


În anul fiscal 2007, LLP Bucharest a fost cel mai important partener Microsoft România pentru soluţiile Microsoft Dynamics. Pentru perioada 1 iulie 2006 – 30 iunie 2007 (corespunzătoare anului fiscal Microsoft), LLP Bucharest a înregistrat cea mai mare cifră de afaceri pentru produsele Microsoft Dynamics, realizând cele mai importante proiecte din România pentru această gamă de soluţii. De asemenea, LLP este Microsoft Gold Certified Partner şi a obţinut recent calitatea de membru în Microsoft President’s Club. Microsoft President’s Club reuneşte o elită formată din aproximativ 5% dintre partenerii Microsoft, primirea LLP în acest club fiind o recunoaştere a competenţelor acumulate şi a proiectelor realizate.


Seria de evenimente LLP Club este parte integrantă a strategiei LLP Bucharest, asigurând un contact eficient cu clienţii şi un sprijin permanent pentru adaptarea aplicaţiilor ERP şi optimizarea fluxurilor de afaceri existente la nivelul companiilor.


Despre LLP:
Grupul LLP furnizează servicii de consultanţă şi software companiilor locale şi internaţionale din Centrul şi Estul Europei şi dincolo de această regiune. Abordarea LLP combină aptitudinile de consultanţă şi management al proiectelor cu produse software internaţionale şi dezvoltarea de software pentru a furniza soluţii realiste şi la un preţ rezonabil. Grupul se concentrează pe nevoile operaţionale, financiare, analitice, de relaţie cu clienţii si de raportare ale organizaţiilor locale şi regionale. LLP este un reseller al SunSystems, Microsoft Dynamics AX (anterior Axapta), Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision), Pivotal, eXpense si systems@work, cu echipe de consultanţă şi de dezvoltare în Praga, Bratislava, Budapesta, Bucureşti, Sofia şi Zagreb.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite