Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Oracle extinde programul educational Think.com la nivel national

23 Noiembrie 2007



Oracle Romania, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, a anuntat extinderea programului educational Think.com la nivel national, dupa succesul repurtat de proiectul pilot desfasurat in 2006 in 16 scoli.


Conceput ca o platforma colaborativa, Think.com familiarizeaza elevii cu utilizarea Internetului, prin intermediul a doua companente cu un puternic impact – pagina web si e-mail-ul. Sistemul de e-mail oferit de Oracle este web-based, putand fi accesat din orice locatie, iar instrumentul de constructie al paginilor web este usor de utilizat, fiind structurat pe template-uri.


La ce de a doua etapa a proiectului Think.com participa 1.600 de profesori din intreaga tara provenind din toate specializarile educationale. (Trainingul are loc in 13 locatii din 11 orase.) Proiectul Fundatiei Educationale Oracle are aproximativ 6.000 de scoli membre din 26 de tari din intreaga lume.


Prin implementare acestui proiect, anual 160.000 de elevi vor beneficia de un sistem modern de invatamant, care le permite sa fie in conexiune permanenta cu orice scoala din lume care este membra a acestei comunitati. Acestora li se alatura cei 80.000 de liceeni, membri ai Academiei Oracle“, a declarat Stefan Cojanu, managing director Oracle Romania.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite