Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Orange Business Services -„Cel Mai Bun Operator Global” şi „Cel Mai Bun Management de Proiect”

07 Decembrie 2007



Orange Business Services a castigat premiile pentru „Cel Mai Bun Operator Global” si „Cel Mai Bun Management de Proiect” cu ocazia Premiilor Mondiale pentru Comunicatii 2007. In finala au ajuns 46 de operatori din aproape 200 de companii inscrise. Orange Business Services a fost nominalizata de sapte ori la cele 12 categorii de premii.


Pentru al doilea an consecutiv, Orange Business Services a obtinut distinctia de „Cel Mai Bun Operator Global”. Acest premiu arata ca Orange Business Services ofera nu doar acoperirea inegalabila a unei retele internationale, ci si securitate, simplitate si flexibilitate.


Orange Business Services o obtinut recunoastere si pentru „Cel Mai Bun Management de Proiect”. Acest premiu a avut la baza conceperea si implementarea, in opt luni, a intregii infrastructuri globale de IT si comunicatii pentru Fox-Pitt, Kelton, o banca de investitii parte a unui grup de institutii financiare cu o pozitie de top la nivel mondial. Orange Business Services a oferit o solutie completa, de retele WAN pana la telefonie IP si securitate, introducand, totodata, serviciul Business Everywhere™, care permite angajatilor sa aiba acces de la distanta la sistemele securizate ale bancii, prin orice conexiune fixa sau mobila.


Juriul de la Premiile Mondiale pentru Comunicatii a remarcat faptul ca Orange Business Services are „planuri de crestere puternice si bine definite in fiecare regiune a lumii, adaptate fiecarei regiuni si fiecarui sector” si un portofoliu bogat de clienti care vin in sprijinul nominalizarii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite