Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Venituri in crestere la sisteme de stocare pentru IBM

13 Septembrie 2004



IBM isi continua ascensiunea pe piata sistemelor de stocare pe discuri externe, inregistrand o crestere anuala a veniturilor de 4,7% in cursul celui de-al doilea trimestru 2004, conform raportului IDC [1] din data de 3 septembrie, 2004. Datele ilustreaza si cresterea de la an la an a veniturilor inregistrate de IBM in 6 trimestre consecutive.


IBM a inregistrat, de asemenea, o crestere a veniturilor de doi digiti pentru produsele atasate discurilor Open SAN, de 22% in cel de-al doilea trimestru 2004, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

“Datele IDC de astazi indica faptul ca piata produselor de stocare se restrange pentru HP,” a afirmat Tom Hawk, General Manager, IBM Enterprise Storage Systems Group. “Pe masura ce ne extindem oferta de produse cu tehnologii revolutionare, vom continua sa oferim clientilor nostri cele mai inovative solutii si produse de stocare.”


IBM continua sa fie lider de piata in industria de profil prin tehnologii inovative, iar astazi a lansat doua noi solutii pentru a completa portofoliul sau de solutii de stocare. Noul IBM TotalStorage DS300 este proiectat pentru a oferi clientilor companii medii o varianta simpla, fezabila si accesibila ca pret de a transporta date prin protocoalele standard iSCSI, la costuri sub 3000 de dolari. IBM TotalStorage DS400 este un nou sistem de stocare Fibre Channel proiectat pentru companiile medii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite