Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

PMSolutions - profil de companie ,,Valoare prin inovare, tehnologie şi transformare,,

15 Decembrie 2007




4. Project Management pentru proiecte de investiţii


Unul din cele mai importante proiecte strategice derulate de PMSolutions şi care a dus la dezvoltarea unei noi game de servicii în cadrul firmei a fost programul de investiţii al companiei ORACLE în România. La sfârşitul anului 2003, ORACLE a apelat la serviciile de Project Management ale PMSolutions pentru coordonarea proiectului de realizare a unor centre globale de suport în România. După finalizarea cu succes a primelor proiecte în anul 2004, programul de investiţii Oracle în România a fost extins. PMSolutions a preluat coordonarea tuturor lucrărilor de amenajare a noului sediu Oracle din Oracle Tower. În decembrie 2005 PMSolutions a coordonat mutarea tuturor Centrelor de Suport Oracle în noul sediu, care a fost inaugurat oficial în luna mai 2006. În acel moment, în România funcţionau 10 centre de servicii şi tehnologie cu 350 de angajaţi.


5. Project Management pentru proiecte de relocare şi construcţii


Pe baza experienţei acumulate în cadrul programului de investiţii Oracle, unde timp de trei ani a trebuit să rezolvăm în permanenţă problema spaţiului de lucru pentru o echipă care a crescut de la 20 de persoane la peste 300 şi sesizând o cerere semnificativă de servicii de coordonare a proiectelor de amenajare a spaţiilor de birouri pentru firme care îşi mutau sediul în noile clădiri de birouri, am înfiinţat un departament separat de Project Management pentru Construcţii.


Departamentul este condus de Cătălin Tiseac şi sunt mândru să spun că în ultimii trei ani am finalizat cu succes proiecte de referinţă. Şi în acest domeniu, clienţii satisfăcuţi au fost strategia noastră de vânzare cea mai eficientă şi am adăugat în „Cartea de Onoare“ a firmei clienţi şi proiecte de renume:
– amenajarea sediilor Oracle din Bucharest Financial Plaza, Oracle Tower, Europe House şi Forum II;
– amenajarea sediului ProCredit Bank din Cascade Business Center;
– amenajarea sediului S&T România din America House;
– amenajarea sediilor ZAPP Telemobil din Sema Parc şi S-Park;
– amenajarea sediului Sanofi-Aventis din Millenium Tower;
– amenajarea sediului Wizrom din
S-Park;
– amenajarea sediului Johnson & Johnson din S-Park.


Avem de asemenea în derulare în acest moment proiecte similare pentru Unilever şi ABN Amro Bank, precum şi un proiect complex de investiţie într-un complex comercial de retail în Bucureşti.


Având în vedere evoluţia spectaculoasă a proiectelor de construcţii, vom investi în continuare în creşterea competenţelor şi a resurselor în cadrul acestui departament.


6. Training şi implementare Project Management Office


Plecând de la început de la ideea că dorim să transmitem celor care vor să înveţe de la noi nu numai aspectele teoretice ale meseriei de project manager, dar mai ales aspectele practice care definesc modul în care un project manager trebuie să abordeze dificultăţile inerente unui proiect real, am creat un portofoliu de cursuri axat pe ceea ce ştim cel mai bine să facem: Project Management. Iar practica ultimilor 10 ani ne-a oferit suficient „material” care să ne permită să înţelegem atât comportamentul clienţilor, cât şi pe cel al furnizorilor. Diferenţiatorul cursurilor noastre este aşadar puternica amprentă a experienţei personale a trainer-ului, care nu este numai un profesor ci, înainte de toate, este un practician.
Prin parteneriatul pe care l-am realizat cu Asociaţia „Project Management România“ am realizat certificarea cursului nostru, care acum le permite cursanţilor înscrierea la examenul de obţinere a unei certificări profesionale internaţional valabile. De asemenea, am obţinut certificarea cursului de Project Management de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale ca program de formare profesională.


Succesul activităţilor de instruire s-a tradus într-o creştere continuă a acestor activităţi, care au ajuns în anul 2007 la o pondere de aproape 20% din cifra noastră de afaceri.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite