Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Parteneriat strategic S&T - JDA Software

16 Decembrie 2007



Parteneriat strategic între S&T şi JDA Software
S&T a anunţatsemnarea parteneriatului strategic cu JDA® Software în calitate de Value Added Reseller. Acest parteneriat va permite S&T să îşi consolideze poziţia de lider de piaţă în regiunea Europei Centrale şi de Est.


Prin intermediul acestui parteneriat, companiile vor furniza un set unic de soluţii software şi servicii asociate capabile să răspundă cererilor venite din partea retailer-ilor internaţionali, a wholesaler-ilor şi producătorilor de bunuri de larg consum cu privire la îmbunătăţirea infrastructurii şi a soluţiilor de cerere şi aprovizionare. Acordul are ca obiectiv deservirea unor pieţe mature, cum sunt cele din Germania, Austria sau Elveţia, concomitent cu deservirea unor pieţe în rapidă dezvoltare, precum Rusia, Polonia, Bulgaria, România şi Turcia.


Christian Rosner, CEO al S&T, a declarat: „S&T crează valoare pentru clienţii săi prin furnizarea de strategii IT complete, procese de business şi sisteme pentru companii de dimensiuni medii şi mari. S&T şi JDA Software au împreună peste 4.600 de specialişti în mai mult de 50 de ţări. Suntem capabili să utilizăm competenţele combinate în special pentru clienţii noştri din sectoarele de producţie industrială şi retail. Ambele companii posedă o expertiză extinsă în ceea ce priveşte industriile adresate, precum şi experienţă îndelungată în livrarea de proiecte. Împreună putem deservi clienţii noştri în cel mai eficient mod posibil, utilizând software recunoscut internaţional, precum şi expertiză în activităţile de consultanţă şi implementare. În Rusia am efectuat deja investiţii în resurse cu înalt grad de pregătire, din moment ce această ţară se pregăteşte ca în maximun patru ani să devină principala piaţă de retail din Europa.”



Retailul şi industriile asociate investesc substanţial în soluţii IT


Compania de cercetare de piaţă Pierre Audoin Consultants (PAC) estimează că în 2008 industriile de retail şi de producţie a bunurilor de larg consum, aflate sub o puternică presiune generată de costuri şi competiţie, vor investi în soluţii IT, peste media generală*. Investiţiile se vor îndrepta în special în direcţia automatizării proceselor, optimizării planificării, pentru implementarea de soluţii de management al transporturilor şi mărfurilor şi soluţii de business intelligence pentru facilitarea colectării şi analizei datelor privitoare la clienţi.


„Cu S&T ca aliat strategic, vom fi capabili să extindem în mod profitabil prezenţa JDA atât în pieţele mature, cât şi în cele aflate în creştere rapidă, oferind acces la cele mai eficiente soluţii, adaptate cerinţelor pieţei,” a explicat Arnaud Decarsin, vice-preşedinte regional pentru EMEA al JDA Software. „Soluţia unică de optimizare a lanţului de cerere şi aprovizionare furnizată de JDA va ajuta S&T să satisfacă solicitările primite din partea clienţilor săi de soluţii ERP SAP şi să mărească numărul acestora prin oferirea de facilităţi end-to-end extinse, optimizare avansată şi o reală valoare adăugată soluţiilor ERP, concretizată prin maximizarea beneficiilor, economiilor şi îmbunătăţiri ale proceselor operaţionale pentru clienţii săi.”




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite