Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Revista Market Watch este partener media al evenimentului Digital Marketing Summit, Viena, hotel Le Meridien, 7-8 Aprilie 2008.

11 Ianuarie 2008



Noile instrumente de comunicare media, precum sms, bloguri si site-uri de retele sociale, au transformat mereu modul cum informatia este transmisa in societatea moderna. Modalitati noi de comunicare in lumea digitala aloca grupurilor mici de oameni congregarea online a diverse moduri de a imparti, vinde si schimba bunuri si informatii.


Media traditionala din Comunitatea Est Europeana isi va regasi in curand pozitia sa dominanta, asa cum s-a intamplat in Europa de Vest. In perioada 2000 – 2007 media utilizatorilor de Internet in CEE a crescut cu o rata incredibila, multe tari experimentand cresterea cu peste 300% in aceasta perioada. Ca si canal de comunicare new media a obtinut o crestere mult mai mare care deschide noi oportunitati pentru marketeri de a castiga targetul clientilor lor.


Sumitul va avea speakeri reprezentanti ai unor branduri recunoscute la nivel mondial Google, Axel Springer, Electrolux, Vodafone, Universal McCann, Procter & Gamble etc. cu subiecte cum ar fi: De la marketingul viral la distributia continutului branduit, Viitorul marketingului interactiv, Web 2.0 si influenta asupra marketingului, Utilizarea blog marketingului pentru a castiga clientii tineri, Integrarea strategiilor digitale – Executand o campanie interactiva reala, Masurarea succesului in marketingul digital, Digital Media Planning etc.


Detalii de inregistrare si agenda evenimentului le puteti consulta la: www.ceedigitalmarketing.com.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite