Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Domeniu >> Categorie >> Tip Continut

MaxCAD, centru autorizat de training pentru software Autodesk, deţine cele mai multe acreditări ATC din Romānia

15 Ianuarie 2008Firma MaxCAD, reseller autorizat Autodesk în România, a primit recunoaşterea ca Expert CAD prin autorizarea de către Autodesk a cursurilor pe care le susţin specialiştii săi pentru tehnologiile 2008. Centrul de Training Autorizat Autodesk (ATC) MaxCAD este unul dintre centrele autorizate care deţine cele mai multe acreditări acordate de Autodesk în România, pentru unele specializări fiind singurul centru sau printre puţinele acreditate pentru susţinerea de programe de training CAD la noi în ţară. Certificatele acordate de MaxCAD absolvenţilor programelor de instruire sunt recunoscute internaţional.

Cursurile organizate de MaxCAD au un nivel înalt de specializare şi profesionalism, fiind susţinute de instructorii autorizaţi: ing. Florin Balcu şi Bogdan Stan (specialişti CAD în proiectare de infrastructură), ing. Răzvan Stancu (specialist CAD în proiectare mecanică), Bogdan Matei (specialist CAD în proiectare pentru arhitectură şi construcţii). Experţii MaxCAD au cele mai bune cunoştinţe tehnice despre produse, calităţi didactice şi experienţa practică îndelungată, necesare pentru formarea proiectanţilor în CAD.

„Susţinute cu training specializat, aplicaţiile software din portofoliul MaxCAD sunt mult mai uşor implementate şi valorificate practic în proiectare, trainingul reducând substanţial timpul alocat procesului de implementare de software. Timp de 30 de zile ulterior perioadei de training, participanţii la cursurile MaxCAD beneficiază de suport tehnic gratuit pentru orice problemă tehnică întâmpinată în utilizarea aplicaţiilor Autodesk în propriile proiecte”, a menţionat ing. Dana Truţă, director de vânzări MaxCAD. „Apreciind trainingul oferit de noi, unii clienţi au solicitat un abonament lunar de training pentru menţinerea cunoştinţelor de CAD la un nivel înalt, implicând testarea periodică a echipei de proiectare”.

În ultimul an, MaxCAD a acordat peste 150 de certificate ca urmare a cursurilor susţinute de către experţii săi în centrul ROCADA sau la sediul clientului. MaxCAD se numără printre singurele trei centre de instruire Autodesk „2008 Ready” din România, acreditare obţinută ca urmare a absolvirii de către experţii MaxCAD a unor examene riguroase pentru cele mai noi tehnologii Autodesk. MaxCAD este singurul ATC din România acreditat pentru susţinerea de cursuri de Revit Architecture şi AutoCAD MEP, aplicaţii software dedicate arhitecturii şi instalaţiilor. Printre alte condiţii de business îndeplinite de MaxCAD pentru obţinerea certificării ATC se numără experienţa îndelungată în oferirea de cursuri Autodesk, implementarea cu succes aplanurilor de afacere şi de marketing pentru cursurile ATC.

Autodesk deţine peste 1200 de centre de instruire autorizată (ATC) în întreaga lume care oferă posibilitatea certificării cunoştinţelor de CAD prin diplomele de absolvire recunoscute internaţional. Printre cele mai importante produse Autodesk pentru care MaxCAD oferă instruirese numără AutoCAD, Autodesk Inventor, AutoCAD Map 3D, AutoCAD Civil 3D, Raster Design, AutoCAD Architecture, Revit Architecture, AutoCAD MEP etc.

Pentru informaţii detaliate şi programul de training MaxCAD pentru următoarele 3 luni vă invităm să accesaţi: www.maxcad.ro/training.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite