Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Datanet Systems a crescut de 5 ori în ultimii 3 ani

17 Ianuarie 2008



Compania Datanet Systems, jucător major pe piaţa soluţiilor şi serviciilor inteligente de comunicaţii din România a înregistrat în anul 2007 rezultate financiare de excepţie, concretizate prin creşterea cifrei de afaceri de 5 ori in ultimii 3 ani, adica aproximativ 27 milioane USD. In urma acestei evoluţii, Adunarea Generala a Asociaţilor, constituită dintr-o participare de 50% a companiei austriece General Communication Gmbh şi din participarea cumulată de 50% a unor acţionari români din managementul companiei, a hotărât ca începând de la 1 ianuarie 2008, pentru un mandat de 2 ani, compania să fie condusă de 2 administratori, în persoana domnului Vasile Velicu - Director General şi în persoana domnului Gabriel Muşat - Director Executiv. „Este cea mai mare cifră de afaceri obţinută de Datanet Systems până în prezent,” afirmă Vasile Velicu, Director General Datanet Systems. „Aceste rezultate confirmă faptul că am ajuns deja la un nivel de maturitate care ne poziţionează între cele mai dinamice companii de pe piaţa soluţiilor inteligente de comunicaţii din România. Ele se datorează activităţii unui colectiv tânăr, ambiţios, dornic de evoluţie. In 2008 firma îşi va menţine strategia de dezvoltare din ultimii ani. Vom continua să investim substanţial în consolidarea afacerii şi dezvoltarea de resurse pentru servicii profesionale avansate. Anul acesta vom celebra 10 ani de la înfiinţare, aniversare pe care dorim să o întâmpinăm cu aceleaşi rezultate de excepţie de până acum.”



Domnul Vasile Velicu, doctor inginer, specialist cu o experienţă în IT&C de 40 de ani este membru fondator al companiei Datanet. A îndeplinit funcţii executive la o serie de companii de renume: Camera de Comerţ şi Industrie a României, Alcatel Business Systems România şi Oracle România. In ultimii 3 ani dl. Velicu a acordat consultanţă în management şi afaceri companiei Datanet Systems.


Domnul Gabriel Muşat, inginer, MBA, membru fondator al companiei Datanet Systems, specialist recunoscut în domeniul comunicaţiilor de date, certificat CCNP şi CCDP, a fost în ultimii 10 ani administratorul companiei, aducând, în această calitate, o contribuţie esenţială la dezvoltarea acesteia la cotele actuale. In cadrul carierei sale de 16 ani în domeniul comunicaţiilor, dl. Muşat a lucrat, înaintea funcţiei din cadrul Datanet Systems, în proiectare, implementare şi management de proiecte pentru reţele de comunicaţii.



Prin noua structură managerială, Datanet Systems îşi propune dezvoltarea afacerilor sale prin atragerea de noi clienţi şi parteneri, îmbunătăţirea relaţiei comerciale cu clienţii săi, promovarea susţinută a serviciilor profesionale de calitate, eficientizarea proceselor interne, care să fie în pas cu provocările impuse de cerinţele din ce în ce mai complexe şi mai exigente ale clienţilor.



„In continuare vom pune accent pe profesionalismul cu care trebuie abordat fiecare proiect în toate fazele sale şi pe susţinerea nivelului de expertiză foarte ridicat al specialiştilor. De asemenea, vom avea ca priorităţi în 2008 dezvoltarea gamei de servicii şi soluţii tehnice, creşterea productivităţii şi îmbunătăţirea disponibilităţii şi continuităţii serviciilor asigurate clienţilor”. declară Gabriel Muşat, Director Executiv Datanet Systems



Datanet Systems este la ora actuală unul dintre cei mai puternici parteneri Cisco Gold din România, rezultatele obţinute în cadrul acestui parteneriat conducând la obţinerea unui număr mare de premii şi recunoaşteri internaţionale, cu ocazia celor mai importante forumuri Cisco pentru parteneri. Criteriile care au stat la baza acordării acestor distincţiipentru Datanet Systems au fost: promovarea soluţiilor Cisco în calitatea sa de Cisco Gold Partner, gradul de profesionalism şi de expertiză a personalului si nivelul de satisfacţie al clienţilor. Datanet este unul dintre cei mai importanţi furnizori de tehnologie pentru comunicaţii pentru multe organizaţii din domeniul financiar-bancar şi operatori de telecomunicaţii, dezvoltând relaţii de parteneriat cuEMC Smarts, Sun Microsystems, RAD, Tandberg.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite