Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Centrala telefonică software 4PSA VoipNow 1.6 oferă servicii noi pentru companii

22 Ianuarie 2008




Rack-Soft a lansat o nouă versiune a soluţiei software pentru providerii de servicii Internet şi companii. 4PSA VoipNow 1.6 implementează peste 20 de facilităţi noi, precum monitorizarea activităţii terminalelor telefonice (prezenţa SIP), compatibilitatea cu protocolul VoIP IAX, sistemul de Intercom şi Paging, filtrarea apelurilor către exterior, grupurile de utilizatori şi optimizările modulului de raportare.


Graţie prezenţei SIP, angajatul unei companii poate monitoriza activitatea altor terminale telefonice cu ajutorul propriului telefon. Astfel, telefoanele VoIP pot fi configurate pentru a afişa informaţii despre activitatea altor terminale pe LED-urile disponibile. "În implementările providerilor de servicii Internet, 4PSA VoipNow este utilizat pentru oferirea de servicii VoIP către mai multe companii. Administrarea acestora se face independent, prin urmare nici mesajele de prezenţă transmise nu fac excepţie. Mai mult, în cadrul organizaţiei, extensiile se pot asocia în grupuri care pot fi monitorizate individual", a precizat Bogdan Cârstoiu, arhitectul sistemului 4PSA VoipNow.


Prin protocolul de semnalizare VoIP IAX (Inter-Asterisk Exchange), 4PSA VoipNow 1.6 oferă posibilităţi superioare de interconectare. La nivelul interfeţei de administrare nu există diferenţe majore între canalele SIP şi IAX, facilităţile avansate fiind prezente pe ambele tipuri de conexiuni.


“VoipNow 1.6 se concentrează pe îmbunătăţirea modului de răspuns al sistemului la cerinţele utilizatorilor din mediul de afaceri. Funcţiile de Intercom şi Paging permit angajaţilor să transmită mesaje broadcast către grupurile sau extensiile dorite, fără a fi afectată intimitatea acestora. Funcţia de filtrare a apelurilor este vitală în call center-uri, deoarece permite acestora să se conformeze cerinţelor legale; de exemplu, sistemul nu va permite angajatului unei companii de telemarketing să sune un potenţial client care şi-a exprimat dorinţa să nu primească astfel de apeluri. VoipNow suportă milioane de numere de telefon în listele de filtrare”, a adăugat domnul Cârstoiu.


Majoritatea funcţiilor 4PSA VoipNow au fost perfecţionate în cadrul versiunii 1.6, printre acestea numărându-se: IVR-urile, cozile de apeluri, cartelele telefonice, funcţionalitatea callback s.a.m.d. Îmbunătăţirile vizează dezvoltarea serviciilor oferite utilizatorilor şi sunt bazate pe feedbackul centralizat de Rack-Soft.


Soluţia 4PSA VoipNow este disponibilă în două ediţii. Varianta Express, limitată la un număr de maxim 10 extensii telefonice, este gratuită si se adresează atât comunităţii de utilizatori, cât şi exploatării în medii restrânse de producţie. Varianta comercială 4PSA VoipNow Professional oferă mai multe funcţii VoIP avansate, disponibilitate ridicată, suport tehnic gratuit şi posibilitatea înregistrării unui număr mult mai mare de extensii pe server. Aplicaţia 4PSA VoipNow poate fi descărcată pe de site-ul producătorului de la adresa http://www.voipnow.com.



Tags: Rack-Soft, VoIP

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite