Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Clasamentele Waters 2004

13 Septembrie 2004



In clasificarea facuta de catre revista Waters, compania IBM s-a clasat pe primul loc in furnizarea de servicii de recuperare in caz de dezastru si continuitatea afacerii. Conform raportului “Clasamentele Waters 2004”, care a inregistrat voturile cititorilor revistei Waters, IBM este lider la categoria “continuitatea afacerii”, acumuland 35,2 % din totalul voturilor.


„In mediul de afaceri actual, companiile trebuie sa fie mai bine pregatite pentru toate tipurile de dezastre – atat cele naturale, cat si cele create. Coroborate cu dorinta de a raspunde noilor cerinte de conformitate, aceste pericole determina companiile sa adopte o planificare proactiva orientata spre continutatea afacerii,” a afirmat John Jackson, vice-presedinte, IBM Business Resilience and Continuity Services. "IBM, cu peste 40 de ani de experienta in oferirea de servicii pentru continuitatea afacerii companiilor din intreaga lume, a sustinut peste 600 de recuperari din 1989 si peste 75.000 de teste.”


“Clasamentele Waters 2004” au reprezentat rezultatul voturilor pe care cititorii revistei Waters le-au oferit furnizorilor pentru cel mai bun hardware, software, cele mai bune servicii financiare si cai de comercilizare din industria de profil. Incepand cu mai 2004, au votat aproape 500 de persoane. Pentru fiecare categorie, Waters a oferit trei, pana la sapte optiuni de votare, permitand in acelasi timp si inscrierea noilor participanti.


IBM a mai fost desemnat castigator la alte trei mari categorii: IBM Strategic Outsourcing Services; IBM Grid Management Services si IBM Blade Servers.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite