Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Clentii McAfee beneficiaza de un nou program de suport tehnic – Platinum Select

25 Ianuarie 2008



Compania McAfee, a anuntat joi, imbunatatiri aduse portofoliului Platinum Support, incluzand o noua optiune de suport global – “Platinum Select”.


“Platinum Select” este un modul de aditie in programul de suport deja existent, care acopera la nivel global toate produsele de client si pune la dispozitie un cont unic de manager si acces direct la Product Specialist – un modul de asistenta tehnica directa.


McAfee ofera patru niveluri de suport tehnic: McAfee Gold, care reprezinta produsul de baza; McAfee Gold Select, care ofera acces direct la Product Specialist;McAfee Platinum, care in plus de accesul la Product Specialist, mai ofera suport tehnic si un cont personalizat de servicii de management; si McAfee Platinum Select, care ofera niveluri de suport tehnic personalizate si este destinat companiilor internationale, necesitand resurse dedicate axate pe suportul de securitate.


“In mod traditional, programele de suport au incluse acorduri separate pentru fiecare produs, rezultand un suport managerial multiplu si o orientare mai mare catre client, in special pentru companiile mari”, a declarat Barry McPhearson, senior VPla Worldwide Support and Services, McAfee.


Pentru a intelege mai bine nevoile sistemului de customer support, McAfee a intervievat la nivel global, peste 2.000 de clienti. In timp ce multe dintre companii ofera produse generaliste pe segmentul de customer support, McAfee ofera posibilitatea de a opta pentru un pachet superior, precum McAfee Gold Select, McAfee Platinum, sau McAfee Platinum Select, beneficiind in plus si de avantajele oferite de produsul de la care au plecat, au mai declarat oficialii McAfee.


In Romania, Provision Security este unicul distribuitor al produselor McAfee.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
marian
mcafee sucks Toate produsele lor sunt de 2 lei iar suportul tehnic este din India.
30 Decembrie 2008, 08:45:27